למי שיש בנות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי תחשבו שזו שאלה קצת הזויה אבל..... איך הבעלים שלכן עם התינוקת? אני מתכוונת למקלחת, החלפת טיטול, הלבשה....
    לגבי להחליף טיטול זה פחות רלוונטי כי בעלי לא החליף גם לבנים.... אולי פעמיים כל השנים האלה...
    מה לגבי מקלחת? הוא מקלח אותה?
    שלא תחשבו שאני נגד, כי מדובר בתינוקת קטנה ואבא שלה, אבל זה לא קצת מוזר??
    באיזה שלב זה מתחיל להיות מוזר שהוא יראה אותה עירומה?
    סליחה על הבורות, פשוט עד עכשיו אני עם בולבולים בבית

6 תגובות
עמוד 1
  • לא מוזר בכלל, בעלי מקלח את הילדים כשהוא בבית וכשהוא לא נמצא אז אני מקלחת, מה שכן הוא חופף לליאל ואת החלקים המוצנעים היא עושה לבד עם הסבון!

כשהם היו תינוקות ברור שהוא החליף טיטול והלביש אותם , אבל האמת שבחודשים הראשונים את המקלחות אני עשיתי, הוא קצת פחד ואשפר להבין, אבל ברגע שהם גדלו, זה הפך להיות התפקיד שלו!

אני גם אשמח לשמוע מתי זה מתחיל להיות מוזר לראות את הילדה ערומה, אני כן בטוחה שזה לא יהיה אחרי גיל 12
  • את האמת הבעלול שלי חופשי מחליף טיטול ללינוש וגם לנוני כשהייתה קטנה
  • בטח שמקלח

• בעלי עשה לה את המקלחת הראשונה הטיטול הראשון הלביש אותה ראשונה

• בגילאים קטנים נתי סירב אפילו לחתל - השתחרר קצת יותר מאוחר ומגיל שנה פלוס מינוס הוא גם חיתל (פעם ב....)
    לגבי מקלחת הוא לא מקלח - את להב נראה לי אולי 4 פעמים מהיום שנולדה, וגם זה ב3 חודשים האחרונים

• כשהיא הייתה תינוקת, הוא פחד לקלח אותה לבד, תמיד קילחנו ביחד
    וכשהיא למדה לשבת הוא התחיל לקלח אותה בלעדיי, וככה זה עד היום.
    פם אני מקלחת אותה (אנחנו מתקלחות ביחד) ופעם הוא...
    יש לציין שהיה לו בהתחלה את ה"אי-נוחות" לשטוף לה במקומות האינטימיים,
    אבל אחרי כמה הסברים והערות ממני הוא התגבר על זה - אין מה לעשות.
    אני חושבת שבינתיים היא עוד קטנה וזה בסדר גמור, אבל כשתגדל ותתחיל
    להתבייש - הוא יפסיק לקלח אותה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה