היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו כל יום שיצאנו מהגן להב ישר התחילה לבכות שכואב לה פה וכואב לה שם ואין לה כח לעלות את המדרגות. אבל היום זה היה ממש ממש חריג ובאיזשהו שלב כבר התחלתי לחשוד שהילדה לא מבלפת הפעם שמשהו באמת מציק לה. היא הראתה לי איפה כואב לה בגב קצת ליטפתי קצת נישקתי המשכנו ללכת והילדה צורחת מכאבים. ואני חסרת אונים, נועם במנשא להב בוכה ואני לא יודעת מה לעשות. בקושי הצלחנו להגיע הביתה, הילדה פשוט צורחת כל הדרך ואני רק מנחמת אותה במילים וליטופים. הורדתי את נועם ולהב פשוט נפלה לי לידיים ובכתה בטירוף, ממש נאנקה מכאב, רעדה בכל הגוף ואמרה שכואב לה מאוד הגב. היא הראתה על הגב התחתון לכיוון הצדדים (ימין ושמאל). והיא מאוד התמידה במקום שהראתה שכואב. התקשרתי לקבוע תור לרופאה ואין להיום רק למחר בבוקר. הצעתי לה מקלחת טובה ונתתי לה קצת נורופן. הנורופן השפיע לשעה ומאז שוב היא לא מפסיקה להתלונן. העניין הוא שהיום יש לה ערב כיף עם אמא שלי, דודה שלי, ועדן הבת של ליאת והיא כל כך מחכה לזה ולא רציתי לבאס אותה אחרת מזמן הייתי נוסעת איתה לרופאה עם או בלי תור.
אני פשוט לא מפסיקה לחשוב ולהעלות ספקולציות מטורפות מה זה יכול להיות - מה עובר על הילדה שלי? היא פסלה שהרביצו לה או שקיבלה מכה או שנפלה. היא טוענת שהיא שתתה היום מספיק. אין לה חום. לא כואב לה כשהיא עושה פיפי.
אוף אין מצב שאני עוברת את הלילה עד מחר בבוקר שפויה
10 תגובות
עמוד 1
אין כמו אינטואיציות של אמא אם את מרגישה שיכול להיות שיש לה משהו לכי לבדוק אם צריך לרופא בלי תור או למוקד של הקופ"ח מקסימום.. תשני בשקט בידיעה שהילדה בריאה
היתי לוקחת אותה לרופא בלי לחשוב פעמיים , מה עוד שמחר ערב חג ויום קצר. תרגישו טוב.
אני מקווה שזה חלף כמו שהגיע ... אני מכירה את המחשבות הנוראיות שמגיעות למוחך כשהילד מתלונן על כאבים שהם לא שגרתיים ... אל תכניסי לעצמך שטויות לראש ! לכו להיבדק למען השקט הנפשי
אני מרשה לעצמי לומר שמהתיאור שלך נראה לי שזו דלקת בכליות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!