מה אתן אומרות על זה...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. מצטערת מראש, זה קצת ארוך... ב-28/8 עברתי הפלה ע"י ציטוטק בגלל שק הריון שלא התפתח. לפני 4 ימים היו לי מעין כאבים וזרמים בצידי הגוף, מין "פעימות" כואבות לשניות בודדות... אתמול בצהרים בשירותים, אחרי ניגוב, ראיתי על הנייר טיפות דם, בהיר מאוד. לאחר מכן רק מעט הפרשות חומות כמו בסיום של מחזור, וככה עד עכשיו. הפרשות חומות מעטות מאוד. אין לי כאבי מחזור... חשוב לי לציין שב-15/8 כשהיה לי תור לרופא נשים אמרו לי שיש לי רירית עבה (16 ס"מ) ולא סדירה, ולא יכלו להגיד לי אם כבר היה/לא היה ביוץ, אבל הרגשתי כאבי ביוץ (דקירות בצדדים וכאבים בפיטמות). מה אומרות? יכול להיות שמדובר בהשתרשות? למישהי פה היה פעם דימום בהשתרשות ויכולה להגיד לי כמו מה זה נראה ו/או איך מרגישים? תודה מראש וסליחה שזה ארוך! שנה טובה לכולן!
1 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע נחמד, אבל אני לא רוצה שתפתחי ציפיות. הכי טוב שתעשי בדיקה ותראי מה קורה...

בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה