מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ושנה טובה
    אני בשבוע 16 ועשיתי אתמול סקירה מוקדמת
    גילנו שיש לנו בן ושמחנו מאוד
    אחד הממצאים שהרופא אבחן זה מוקד אקוגני קטנטן
    בחדר שמאל בלב. הוא ציין את זה בסיכום הסקירה
    ולא הסביר מה זה אומר אמר שזה חסר חשיבות
    שהגעתי הביתה וביררתי באינטרנט הבנתי שזה סימן רך
    ללדת ילד עם תסמונת דאון
    אני לא מבינה למה הוא לא אמר כלום בשקיפות ובבדיקת דם
    התוצאה היא 1:4000
    אני לא מצליחה לצאת מזה ואני רק חושבת על זה
    קבעתי תור לרופא שלי רק שבוע הבא וגם את החלבון עוברי
    אני עושה שבוע הבא אוף איך אני מעבירה את החג הזה  
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגעי
    זה לא אומר שום דבר
    אצלי בהריון של הגדול גם ראו מוקד אקוגני בלב
    באותו יום כבר עשו אקו לב עוברי והנקודה נעלמה

תבררי עם הרופא נשים שלך מה צריך לעשות הוא כבר יפנה אותך למה שצריך
    אני בטוחה שזה שום דבר

• גם אצלינו היה את הנקודה הזאת בחדר שמאלי. הרופא שלי אמר שזה סתם שטויות. שזה כמעט לכולם יש.
    ולפי מה שאני רואה בכל מיני פורומים- באמת כמעט לאיזה 90 % יש את זה חחח
    אחרי הלידה הלכנו לרופא לב של ילדים והוא אמר שנבוא אליו כשנצטרך אישור רופא לכניסה לנבחרת כדורסל או משהו בסגנון....חחחח

• חמודה..
    נכון שקל להגיד, אבל תנסי לא לחפור באינטרנט במהלך החג עד לבדיקת של הרופא שלך. זה מתכון בדוק להעלאת הסטרס.
    אני לא מבינה בזה, אבל לפי התגובה של הבנות זה עניין די שכיח, אז, בבקשה, אל תרתמ את הכרכרה לפני הסוס, OK?

• יקירה,
    גם לתמרי שלי היה מוקד אקוגני בחדר שמאל.

נלחצתי מאוד למרות שהסבירו לי שזה כלום.
    כמו שאמרו לי עד הסקירה המאוחרת נעלם המוקד האקוגני המעפן הזה שסתם מלחיץ.. אז באמת באמת באמת שאת יכולה להיות רגועה.

אם היו בבדיקות חלילה תסמינים נוספים שמצביעים על סיכוי לתסמונת דאון אז זה יכול להדאיג.. אני מניחה שלא, כי לא ציינת אתזה...

דרך אגב גם אם לא נעלם המוקד עד הסקירה המאוחרת סביר שיעלם מאוחר יותר וגם אם הוא לא נעלם זה כלום.

אז לכי לחגוג בנחת ורוגע עם משפחתך את השנה החדשה שב"ה תביא לכם את המתנה הנפלאה מכל

• חמודה,

לפני הכל מזל טוב על ה-
  • אני זוכרת שלפני סקירה מוקדמת בדקתי עליה הכל באענטרנט היה רשום שיכול להיות כזה דבר ולרוב זה נעלם כשכבר באים לסקירה השניה. לכן יש רופאים כאלה שאומרים שאפר לבוא ישר לסקירה השניה. אני פשוט לא רציתי לפספס את הסקירה המוקדמת לראות שוב את העובר שלי ולדעת את מינו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה