ריבוי מי שפיר????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות
    קודם כל שנה טובה לכולן!!!!
    הייתי היום בהערכת משקל הבונבון שלי שוקל 1750
    הטכנאית ארה לי שכמות המים אצלי גבולית כיוון שהAFI צריך להיות מקס' 25 ואצלי הוא בדיוק על 25
    היא טענה שזה עדיין נקרא תקין אך יכול להיות שהרופא ירצה לעקוב אחרי זה

מה נראה לכן?? מישהי נתקלה בכזה דבר?? דיי נלחצתי

6 תגובות
עמוד 1
  • הי , שנה טובה

• מיטל- לגבי הבטן שהייתה לך באמת קראתי שהבטן גדולה יותר בגלל המים
    אבל אחרי המחקר שעשיתי באינטרנט ממש נלחצתי באמת רשום שבחלק מן המקרים לא ידועה הסיבה לריבוי, אבל גם היה כתוב צריך לבדוק שזה לא חס וחלילה איזה בעיית שרירים או משהו... ואז היתה כתובה המילה SMA שזה הגן שאני נשאית אליו
  • אני מבינה את הלחץ שלך אבל תאמיני לי שאם זה היה משהו ממש חריג כבר היו אומרים לך.

ממליצה לך בשביל השקט הנפשי פשוט לקבוע תור לרופא (או פשוט להגיע בלי תור.. הייתי עושה אתזה מלא) והוא בטוח ירגיע אותך.

לא נראה לי שהמי שפיר עולים כ"כ מהר.. באמת לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה.

עכשיו תקשיבי, הרופא שלי שלח אותי כשהיה ל אתזה לרופא בהריון לסיכון גבוה... אני לא הלכתי.. אבל אל תבהלי אם זה מה שהוע יעשה הוא חייב לכסתח את עצמו..

אל תדאגי, בהרגשה שלי הכל בסדר

• אוף אני באמת מקווה שהכל בסדר
    למזלי קבעתי בלי קשר יום ראשון תור לרופא שלי... נראה מה יהיה
    מקווה שזה סתם
  • היי גם לי היה ריבוי מועט של מי שפיר,
    לי אמרו שזה ברוב המקרים כלום, בחלק קטן מהמקרים זו איזו בעיה בושט של התינוק וביכולת הבליעה (כי הרי תינוק בולע מי שפיר, אז אם יש ריבוי יכול להיות שהוא לא בולע) או סכרת.
    עשתי העמסת סוכר?
    את הבעיה בושט בודקים בסקירה מורחבת. עשית? לא אמרו לך כלום על זה?
    אני לא הייתי דואגת, כי באמת ברוב המקרים זה כלום.
    אין לי מושג מה זה SMA... אבל עם עשית בדיקה במהימנות של 98% ואם בעלך לא נשא, לא הייתי דואגת. זה לא זה!

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎

• שני- עשיתי העמסת סוכר והיא יצאה תקינה
    לגבי הסקירה המאוחרת הכל היה תקין
    נשאר לי להמתין לתור ביום ראשון ולהחזיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה