תעזרו לי אני בפאניקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולם.

צריכה עזרה או שתרגיעו אותי.
    יש לי ילדה בת חודש וחצי, אני רק מניקה אותה.
    כבר יומיים היא לא עשתה קקי. אני בלחץ. כבר לא יודעת מה לעשות איך לגרום לה לעשות זאת. כבר הוכלת שיזיפים בכמויות, שזה רק לי גורם לכאב בטן! אוכלת מלפופנים, לא עוזר. נותנת לה " גרפווטר"ף רק מפליצה וזהו.
    ומה שהכי מוזר, שעל פניה היא לא ניראת שכואב לה בטן.
    אחותי אומרת שעד 3 ימם זה בסד, שתינוק לא עושה קקי. או שאולי בגלל שאני מניקה אותה ונחלב נספג בגוף שלה עד כידי טוב שאין לה עם מה לעשות זאת.
    מה לחשוב, מה לעשות. אולי אני סתם נכנסת ללחץ.
    תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תמרי בגיל הזה לא עשתה מעל שבוע, את באמת בלחץ מיום אחד? כי אין לך מה...

אני נתתי לתמרי קצת מים עם שומר אחרי שעתיים השתחררה הסתימה

• זה לא יום וחצי זה כבר יומיים וחצי.
    כפי שאני רגילה , בן אדם רגיל צריך לעשות פעם ביום. אז חשבתי שתינוק חייב לעשות לפחות פעם ביום.
    אני פוחדת שזה אגרום לה אחר כך לכאבים. ננתי לה מים עם שומר לא עוזר.
  • מאמי זה ממש בסדר זה קורה-0 כמו לאדם רגיל...

תראי בהנקה אין הרבה פסולת ולכן לא תמיד יש קקי.. אני מבינה ללבך, עד היון כשתמר עושה קקי אני מרגישה כאילו שחרור אצלי.. אבל באמת באמת באמת שזה נחשב בגדר נורמלי...

תעשי לקטנטונת עיסויים בבטן, אני מקווה שזה יעזור..

במקרה שאת ממש בלחץ ואת רוצה להתערב- את יכולה למרוח במד חום וזלין/ שמן שקדים/ שמן זית ובעדינות לשים לה בטוסיק לא מיד להוציא לשחק עם המדחום בתוך הטוסיק. מנסיון- תזהרי שלא ישפריץ לך הקקי על כל העולם..
    ןמאמוש, הכל בסדר

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה