איזה עדכון יש לי בשבילכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא תאמינו אבל... ילדתי אתמול בשעה 5 בבוקר את הקבוקיצה הקטנה שלי. קשה לי לשתף כרגע בתחושות שלי כי מצד אחד אני שמחה שאני אמא אך מצד שני הנסיכה שלי נולדה פגית בשבוע 29, מונשמת ונמצאת בפגיה ומאד קשה לי לראות אותה כך. חצי יום עובר לי באושר על האוצר שלי וחצי יום עובר לי בבכי עם תחושות אשמה של "מה עשיתי לא בסדר" ולמה ילדתי בשבוע כל כך מוקדם?
    את סיפור הלידה שלי שהחל מירידת מים ספונטנית אספר כשאתאושש קצת. בינתיים, אשמח לקצת חיבוקים...
41 תגובות
עמוד 1

• בוקר טוב יקירה.
    אני בהלם!!
    קודם כל והכי חשוב המון מזל טוב.
    אגרי כוחותייך כי תזדקיי להם בשבועות הקרובים! שיהיה בהצלחה עם הרבה סבלנות ואופטימיות

• מאמי שלי!

• בובית אהובה,

לפני הכל את כל החיבוקים והאהבה שבעולם
  • תודה בנות. אני קוראת את מה שאתן כותבות והדמעות זולגות...
    מיטל, היא נולדה 1.370 ק"ג- זה המזל שלנו, היא תמיד היתה גדולה לשבוע ההריון.

• יופי מאמי זו נקודת פתיחה טובה מבחינת משקל, אל דאגה בבית החולים יטפלו בה היטב יחד איתכם והכל יהיה בסדר..

אל תתביישי כל הזמן לשאול שאלות בבית חולים, זכותך לדעת ולהבין, זה יעזוא לך עם ההתמודדות..

אנחנו כאן בשבילך אהובה

• מיטלוש, הבעיה היא שאני יותר מדי מבינה. זה המקצוע שלי.

אני רק מתפללת שתתאושש, למזלנו היא במצב טוב והצוות מאד אופטימי.

• מזל טוב גדול!!!

אל תדאגי יהיה בסדר, תנוחי ותחלימי ותעניקי לקטנה שלך את הטיפול הטוב ביותר!!
    הרבה נחת ואושר!
  • נכון מאמוש.. שכחתי לגמרי... לדעתי זה טוב שאת מבינה..

אז את מבינה שהמצב טוב יחסית? ושב"ה הכל יהיה בסדר? כל הזמן תהיי אופטימית כמה שאפשר תזכרי שהקטנטונת מרגישה את אמא שלה הכי הכי הכי

• מזל טוב!!! אני מאחלת לכם המון בריאות וב״ה שהבובה שלך תתחזק ותגדל הכל יהיה בסדר
    [/center]
  • וואווווווו אני בשוק!!!!
    קודם כל שיהיה לכם מזל טוב הרבה אושר נחת ורק בריאות!!!
    אני בטוחה שהכל יהיה בסדר הרפואה היום מאוד מתקדמת ויש לידות מוקדמות יותר והכל תקין עם התינוק!

מקווה שאת בסדר והלידה עברה מהר

• וואו
    אני ממש ממש ממש בשוק
    טוטאלית בשוק
    צריכה לצאת מהשוק
    וקודם כל לפני הכל לאחל לך המון מזל טוב, ואושר ושלווה ונחת ובמקרה הזה באמת באמת באמת הכי חשוב זה הבריאות
    את בידיים מלאות ממי וזה הכי חשוב
    ועכשיו צעד צעד מדרגה מדרגה
    יש לך את נטלי שילדה את ליאם בדיוק באותו שבוע ואני בטוחה שהיא פה תדע לייעץ לך יותר טוב מכולנו
    מה שאנחנו יכולות לעשות זה פשוט לתת חיבוקים ואהבה אין סוף ולמרות שאת יודעת להבהיר לך שוב ושוב שאנחנו פה בשבילך תמיד תמיד תמיד תמיד
    יהיה בסדר אהובה
    קיבלת מתנה לשנה החדשה

• /link/link_through/1yg9h-101]
  • וואווווו חתיכת עדכון- איזו הפתעה!
    אהובה- קודם כל- בשעה טובה ובמזל טוב- זה הכי חשוב.
    אני זוכרת שכתבת שאתם לא ממש דתיים/מאמינים אבל אני כן ולכן מאמינה שהנסיכה הקטנה שלך נולדה בזמן שנקבע לה, ברוך ה הילדה חיה ובמשקל בסדר, את בסדר, אחרי התאוששות קלילה תוכלי להעניק לבתך את כל העזרה התמיכה והאהבה שהיא צריכה- וזה אני בטוחה שיש לך הרבה. העובדה שזה המקצוע שלך וגם מקום העבודה שלך שאת מכירה כמעו את כולם רק תועיל, את והם תדעו לתת לה את הטיפול הנכון והטוב ביותר עבורה.
    מאחלת שזמן הפגיה ייגמר מהר ותחזרו כולכם הביתה בריאים ושלמים.
    ואיך שלא תסתכלי על זה- איזה מתנה קיבלת במיוחד לשנה החדשה!!!! 

• מאמי שלי
    כמו שסיון רשמה לך ליאם שלי נולד בשבוע 29 במשקל 1.260
    כל דבר שתרצי לדעת אני ארשום לך את המספר שלי במייל או בפייסבוק....ואפשר לדבר.
    הפגים זה זן מיוחד, הם גודלים ויפרחו בצורה הכי יפה שיש והפגים הם מאוד מוצלחים...
    מה שכן- בדרך יש תהליך
    שאת התהליך צריך לעבור בגדולה.......
    תיהיי חזקה מאמי זה לא פשוט, לי לפחות זה היה קצת סוג של טראומה הלידה פחדתי בטירוף.
    כשנכנסתי לפגייה וראיתי פגים שונים נכנסתי לפורפורציה..
    מקווה ששיש לך משפחה איתך שם שתחבק ותחזק אותך לצידך.....
    כל דבר את מוזמנת לשאול אותי...

נשיקות

• מקסימה, המון המון מזל טוב!
    באמת הפתעת....

כמובן, מיד חשבתי על ליאם של נטלי, שנולד באותו שבוע - טפוטפוטפו, לא רוצה להכביר במילים, אבל הילד באמת נסיך.. (ראיתי אותו לפני כמה חודשים בעזריאלי - הוא באמת מקסים!!)

אני מוצאת שזה יתרון אדיר שאת אחות ויודעת ומבינה את התהליכים. הרבה מהאי וודאות מתפזרת.

אני בטוחה שתטפלי בנסיכה הקטנה בדרך הטובה ביותר, תחבקי, תנשקי ויהיה בסדר! זאת הבטחה!!!

וברוווווווור שאין לך מה להאשים את עצמך!!!!!

• קודם כל המון מזל טוב תגדלי את הנסיכה באושר שלווה ואהבה, הכל יהיה בסדר תהיה חזקה

• קודם כל המון המון מזל טוב!!!
  • קודם כל מזל טוב

אני מכירה הרבה "פגים " שהיום ברוך ה' כבר לא נראה עליהם שהיו פגים
  • מאמי המון המון מזל טוב! אני מאמינה שכל דבר שקורה קורה מסיבה וללידה שלך הייתה התערבות מלמעלה. אני מאחלת לך שחצי היום שעובר עלייך באושר יהפוך להיות יום מלא! אני בטוחה שבעוד חודש כבר תספרי כנו על התחושות הכי טובות בעולם!! שיהיה לך המון מזל טוב וידיים מלאות אמן!!

• מאמי, המון, המון מזל טוב!!!!
  • מקסימות!!! אתן לא מבינות כמה ההודעות שלכן מחזקות אותי... תודה אתן מדהימות!!!
    ארבל
    הנסיכה שלי מראה קצת שיפור היום, היא נושמת כמעט לבד, ויתחילו לתת לה קצת מהחלב ששאבתי לה. אני מקוה שהיא תמשיך להשתפר כך. לא יכולה לחכות לזמן שבו אוכל להחזיק אותה!
    תודה לכן על התמיכה.

• ואוו
    שיהיה המון המון מזל טוב הרבה בריאות אושר ונחת
    שהנסיכה תגדל מהר ותגיע הביתה כמה שיותר מהר י

• בס"ד

אחותי הקטנה נולדה בשבוע 26
    800 גרם והיום ב"ה היא בת 12 ילדה מחוננת
    כישרונית רוכבת על חד אופן
    הם יותר מוצלחים מאלה שנולדו בזמן
    בע"ה הכל יהיה בסדר
    ושיהיה במזל טוב:)

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מזל טוב. אני ילדתי ב - 27.09 בחמש בבוקר - הילדה שלי גדולה משלך ביומיים בדיוק!!!

• איזו הפתעה! כנראה שגם ארבל רצתה להגיע בזמן לארוחת החג

• ואווווווווווווווו
    מזל טוב בובה.......
    העיקר שתהיו בריאות וחזקות והביתה במהירות.....

ראיתי גם את העדכון ושימח אותי לשמוע שהיא ככה מתחזקת
    ושם מהמם

• סמיילייייייייייייייי

• קודם כל מזל טוב להולדת הנסיכה
  • מה????????????? רק עכשיו ראיתי מאמי!!! קבלי מלא מלא מלא

• מזל טוב להולדת נסיכה!!!שתגדל בריאה,מאושרת,שמחה ו עם המוווווון אהבה מכל העולם!!!!!!!!שתגדל בשלווה ובנחת!!!!!!!
  • וגם בעלי נולד בחודש 7 - ואני לא מאמינה!!!!!
  • וואו!

• שיהיה לכם המון מזל טוב תגדלו את ארבל בהרבה אושר ואהבה
    ואמן שהיא תגדל ותתחזק ותצא מהר מהפגיה

]
    ]
  • יקירתי
    ראשית מאחלת לכם המון מזל טוב להולדת הנסיכה.
    אל תרגישי לא בסדר לא תלוי בך , כך הוחלט מן השמיים וזה יכול ליקרות לכל אחת .

אני מניחה כי ההרגשה לא קלה לראות אותה בפגיה גך אך אני מניחה כי בע"ה היא תתחזק ותשוחרר מהמכשור במהרה ואת תוכלי להיות איתה ולהחזיק אותה ולהתחבר אליה יותר כאשר היא תגדל מעט

בינתיים באמת תנסי לנוח ולאגור כוחות לשבועות הבאים שתצטרכי להיות לידה ימים שלמים וזה יצריך המון כוחות הגוף והנפש

וכמובן קבלי מליון

שנה טובה
  • וואו! קודם כל והכי חשוב-
    מזל טוב על הקבוקית הקטנה

• בנות אהובות,

אני כבר בבית של ההורים מאתמול בלילה, מיותר לציין את רגשי האשמה וההרגשה שאני נוטשת את הבת שלי ומשאירה אותה בבית החולים אבל אין מה לעשות, זה חלק מהתהליך.

ארבל ממשיכה להשתפר וכבר נושמת לבד לבד לבד, מקבלת בזונדה טעימות מחלב האם שלי, אתמול אפילו נתנו לי להחזיק אותה בפעם הראשונה. היא כל כך קטנהההה!!!!

מדהים איך אפשר לאהוב מישהו כל כך, אני לא יודעת איך חייתי בלעדיה עד היום.

אני מרגישה יותר טוב, שואבת ממנה כוחות ויודעת שב"ה היא תמשיך להשתפר והכל יסתדר. כמובן שיש את הרגעים בהם אני נשברת, ההרגשה שאולי אני עשיתי משהו לא בסדר, אולי פספסתי איזשהו סימן ובגללי הבת שלי סובלת כל כך לא מרפה אבל אני מנסה להניח אותה בצד ולהיות חזקה כי הבת שלי (כן, כן, מסתבר שאני אמא!) צריכה אותי.

תיכף אשב לכתוב את סיפור הלידה שלי, אני מזהירה מראש שהוא יהיה ארוך וחופר.

רק רציתי להגיד שוב שאתן מדהימות!!!! כולכן!!!! ואני כל כך מודה לכן על המילים החמות, זה מאד מחזק.

אוהבת אתכן ומאחלת לכן ולמשפחותיכן שנה טובה, שנת בריאות, בשורות טובות, אושר והמון המון נחת!!!!!

• יו מאמי קודם שיהיה במזל טוב!!!
    אל תרגישי רע עם עצמך הכל יעבור ותהני מהנסיכה הקטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה