מתלבטת- צריכה עצה בהקדם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

הלילה סבלתי כאבים איומים בריאות, בלתי נסבלים, פשוט כך.
    כשאני אומרת ריאות כוונתי היא לשני גושי הצלעות מלפנים ולגוש הצלעות האחורי השמאלי.
    אחרי שעתיים מתחילת התקפת הכאבים, כשהם הפכו לבלתי נסבלים וראיתי כוכבים, התקשרתי למוקד האחיות של קופ"ח שלי כדי להתייעץ, והיא אמרה לי לגשת למיון כדי לבדוק שאכן מדובר בלחץ של התינוק על עצב/ על הסרעפת שגורם לכאבים כאלו ולא במשהו אחר. אמרתי לבעלי שאני מחכה עוד שעה ואם לא ישתפר ולו במעט אני אסע.

נרדמתי מהתשישות.

הבוקר התעוררתי, בהתחלה חשבתי שלא כואב לי, לאט לאט זה מתגבר.
    צלצלתי אליהם שוב, כי פחדתי שזה יגיע לרמה הזאת, ושוב אמרו לי לפנות למיון- חובה לעשות לי צילום ריאות לדעתה ושרופא נשים יבדוק אותי ואת הקטן.
    אני מתלבטת אם ללכת כי:
    1. הלא ברור לי שזה מהתינוק, כי אם זה לא היה- הכאבים היו כל הזמן באותה רמה ולא מתגברים ומתחלשים.
    2. כתוצאה מהסעיף הראשון- לא בא לי לעשות סתם צילום + בדיקות למיניהן..

מה אתן אומרות????????????????

חג שמח
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    אני חושבת שאני הייתי הולכת לעשות צילום - עדיף להיות רגועה, לא?..
    על כל פנים, מקווה שזה יעבור מעצמו עוד לפני שתלכי לצילום (תרמזי לבייבי שיזוז קצת..)

• בוקר טוב.
    זאת אכן דילמה כי אם התינוק החליט להתיישב על עצב אז אין הרבה מה לעשות מלבד מנוחה ותקווה שהוא יחליט לזוז אך אם זה משהו אחר כדאי לבדוק ויפה שעה אחת קודם.
    לא משנה כמה עצות ניתן בסופו של דבר ההחלטה היאשלך!
    הקשיבי לגופך ואם נראה לך שזה חריג אז לכי לבדוק!
    בהצלחה

• לנו אמרו בקורס הכנה ללידה שכאב כזה בדיוק באיזור שאת מתארת יכול להיות אחד הסימנים לרעלת.
    אני כמובן לא רוצה להלחיץ או משהו, אבל עדיף לבדוק.

בהצלחה ותעדכני
  • מקווה שאת מרגישה יותר טוב

• אהובה,

לא ראיתי את ההודעה שלך בבוקר ובכל מקרה הייתי ממליצה להיבדק. מקווה שעשית את זה והתברר שזה כלום ואת מרגישה יותר טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה