היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחחחחח אורטלי התמונה הקודמת היתה מזעזעת עם עוד איזה 25 קילו עליי הייתי חייבת לעדכן
זה רק מראה דבר אחד: כולן נמצאות בפורום
יוווו, גדול!! אפילו שרשורים של חיפוש נעדרות לא נגמרו בהתפקדות כזו..
טוב "לראות" את כולכן
wow אימא ל4 מה מצב אצלי ברוך השם הכ לטוב .. אני ירדתי גם איזה 17 קילו .... ואני רואה שאת גם נראת מצוין ויש לך בעל / חבר חדש ? כל הכבוד תמשיכי ככה
חבר חדש כן...תודה רגינה וכל הכבוד גם לך!!!!!!!!!
נו אז איפה טלי שתשלים את השרשור???
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
אני אישית מעדיפה שהיא לא תכנס חחחחחח היא כרגע בהתנסויות חדשות חחחחח
ברוכה השבה ממי
או מעניין איזה
כן ליאת מה זה התנסויות חדשות סקרנת אותי....
[
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
צוצית !!! שנים .....
ריפלי!!!
ברוכה השווה!!!
תודה ליאת
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
הינו בחופשה חצי שנתית רגילה בחו"ל . הרי לבעלי אין חופשים בקיץ אף פעם ..... כרגיל שלושתינו יצאנו לטייל ל12 יום . חזרנו אתמול . בעלי כבר חזר לעבודה אני עם בני בבית עד סוף החגים.
זהו? זה כל המידע? איפה הייתם? מה עשיתם? מה ראיתם? איך היה לבני?
הינו בשוויץ כנקודה מרכזית כאנו מעדיף לרוב דירות נופש משם עושים טיול כוכב . אנחנו מתכננים ככה שגם לבני יהיה עניין מה עוד שאת הגיל של חיי לילה עברנו מזמן (לא שפעם אהבתי את זה בכלל ) בני מאוד אהב כבקרנו במוזאון התחבורה והוא נכנס לכל כלי טייס , מאוד נהינה במחלבות ליצור לגבינה (מתהליך היצור ) ואנחנו ממוצרים . במפעלי שוקולד כלנו נהנו מהכל חוץ ממפעל אחד שבני פחד ממנהרת הזמן כי זה באמת היה טיפה מלחיץ . בני צבר אסלי שלא אוהב קור בכלל ולא התלהב משלג (גם כן אחד ועוד ממוצא רוסי
אין מה לעשות , חייבים פעם בה לעשות הפסקה ולנשום אוויר ... בעלי בלי חופשה פעם בחצי שנה "ש/ופך מנוע " , טוב הוא עובד המון וקשה במיוחד נפשית . http://www.holdthatpic.com/
אחת,שתיים.... עובד???? אז גם אני קפצתי לביקור אחרי כשנתיים שלא הייתי כאן.... ובסך הכל לא להאמין אבל עברו איזה 5-6 שנים מאז שנכנסתי לכאן לראשונה ואני חייבת להודות שמרגש לראות ולקרוא מבעד למסך שמות מוכרים יותר מוכרים פחות וכאלו שבכלל לא.....
חיים שלנו אמא ואבא מאוהבים בך!! תפילה קטנה אישית... ליושב שם למעלה-תן לכולנו את הכוח להיות מאושרות בחלקנו אופטימיות וסבלניות , הצלח דרכנו ונסיונותינו, ושלח ברכה עלינו, אמן.
שירההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
זוכרות, גם אני פעם הייתי כאן... לכולם שנה טובה!!!
וואווווווווווווו איזה יופי של שרשור
וגם אני אחת מה"זקנות הותיקות" שהחליטה לחזור לכאן אחרי התקפת געגועים נוראית!