לקראת הפריה ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,

אני אמורה להתחיל להזריק פיורגון ב-7 לאוקטובר יום שישי (יום 3 לווסת - משוער) לקראת הפריה חוץ גופית ראשונה. זה יוצא ערב יום כיפור.

1.האם כדאי לי להמתין עם הזריקות ליום ראשון שזה יוצא יום 5 לווסת או שכדאי להזריק לפני? כנ"ל לגבי בדיקות הדם אותן אמורה לבצע...
    2.האם אתה ממליץ בכלל להתחיל עם הטיפול עכשיו בגלל כל העניין שזה נופל על חגים וכו' או להמתין שיגמרו החגים... מפחדת שזה ישבש את הטיפול ויפחית את הסיכויים להצלחתו....
    3.אם אני מתחילה להזריק פיורגון ביום 3 לווסת במינון של 225 למשך 5 ימים, מתי להערתך תתבצע השאיבה... (סביר להניח שאגיב מצויין לטיפול... בטיפול של הזרעה עם איקקלומין היו לי 3 זקיקים יפים...) ומתי ההחזרה?
    4.יש משהו קטן שלא ברור לי... זה העניין של הביוץ... איך זה עובד בהפריה...
    5.קיבלתי מרשם ל ovitrelle ו- cetretide (אם אני מבינה נכון את הכתב של הרופא
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. את הזריקות מתחילים בד"כ ביום 3 למחזור ולא ביום 5
    2. אין טעם לעשות ספקולציות. ביום שבו תקבלי את הוסת צריך לעשות הערכה של הסיכויים לביטול הטיפול בגלל החגים ובהתאם להחליט האם להתחיל את הטיפול.
    3. שוב מדובר בספקולציה. בין, הכי מוקדם, ביום ה 9 מהתחלת ההזרקה ובין יום 11-12
    4. 5. הצטרוטייד מונע את הביוץ כל זמן שנוטלים אותו. ברגע שמחליטים, בהתאם לגודל הזקיקים ולרמת ההורמונים, שהזקיקים בשלים, מפסיקים את הצטרוטייד ומזריקים את האוביטרל שגורם לביוץ כעבור 36 שעות.
    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה