באיחור לא אופנתי בכלל, אבל בכל זאת :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת שרק היום אני כותבת, ועוד בכזו שעה. חזרנו מאילת בערב החג מאוחר, בקושי הספקתי לשלוח כמה SMSים ולכתוב קצת בפייס, אבל בטח שלא מספיק.

בנות אהובות ומקסימות שלי,

המקום הזה כבר יותר משנתיים הפך לבית בשבילי, הפינה הפרטית שלי בו אני יכולה לחלוק את המחשבות והרגשות הכי עמוקים שלי, את אלו שפשוט אין לי איפה לחלוק. קיבלתי כאן עצות מזהב טהור, שעזרו לי בתקופות הקשות והטובות, קיבלתי חיבוקים כל פעם שהייתי צריכה - וזה היה מכל הלב. זו הייתה שנה של צחוק, חיוכים, בכי, דמעות, כעס, התרגשות, הורמונים ומה לא - ובעיקר הכרתי כאן בנות מקסימות עם לב עצום, ומחכה להכיר עוד.

אז בפרוס השנה החדשה אני מאחלת לכולנו שנה של בריאות לנו וליקירנו, אושר, פרנסה טובה, אהבה, בשורות טובות, הריונות קלים ומלאים, לידות מרגשות ושנמשיך להיות חלק מהפורום המקסים הזה, שנותן לנו כל כך הרבה מעבר לתמיכה הדדית, וללא כל תנאי. אוהבת את כולכן

4 תגובות
עמוד 1
  • תודה מאמוש.איך היה באילת?

דברו איתי בפייסבוק

• מקסימה ומרגשת שכמותך
    חג שמח גם לכם ושנה טובה ומתוקה

• ריגשת אותי

• ליהי, מקסימה שכמותך!!!!!
    מאחלת לך, לנופר ולירון, שנה מלאה וגדושה בכל טוב!!
    שנה של שינויים בקריירה (שינויים מתבקשים, אגב- את באמת מאוד מוכשרת!)
    שנה של שפע ורווחה, ושל הרבה הרבה נחת!

אוהבת אותך מאוד מאוד!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה