היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו החודש השלישי ...שאנחנו מנסים מחזור אחרון ב5.9 שלשום היו לי הפרשות צהובות מאוד[סליחה על התאור} מקודם נכנסתי להתקלח ובתחתונית היתה לי הפרשה ורדרדה מעט... מה זה אומר...? המחזור שלי ביו 28-30 יום... [ חג שמח ובשורות טובות חני
13 תגובות
עמוד 1
אולי זה השרשה,מחזיקה לך אצבעותתתתתתת
היי חן...מתי בעצם מתקיימת השרשה....? הלוואי...וזה זה!!! בשורות טובות לכולנו...
חני
סיכוי גבוה להשרשה... לא רוצה לפתח לך ציפיות, אבל לפי החישוב את אמורה לא לקבל רק שבוע הבא, ואת זאת אני יודעת כי אני קיבלתי בפעם האחרונה ב-6/9 ככה שאני יודעת בדיוק מתי... אז אם את רואה שמחר אין לך דם מסיבי, ממליצה לך בחום לעשות בדיקה, ואני כ״כ מקווה בשבילך שיהיו שני פסים!!!! חוץ מזה, יש לך עוד סימנים???
השרשה בדר"כ היא בין שבוע לעשרה ימים מיום הביוץ, כלומר זה בהחלט יכול להיות הייתי מציעה לך לחכות עם הבדיקה לאיחור מפני שסביר להניח התוצאה תצא שלילית בימים הקרובים גם אם נקלטת.. בהצלחה!
ראשית תחכי לאיחור, אין ספק!!!
שנית, הכל יכל להיות, לי למשל כל פעם כשבוע עד עשרה ימים לפני בואה של ה- " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תודה בנות.... כל שנותר זה פשוט לחכות... אני לא מתכוונת לבצע בדיקה בייתית...[מקווה מאוד] יש כל מיני תופעות..אבל כמו שאתן יודעות שמאוד דומות למחזור בשורות טובות
חני
הלוואי הלוואי הלוואי!!!
יאוו איזה מוזר... יש לי מקלוני ביוץ בבית....סתם בדקתי והראה שני פסים... אין מצב לביוץ... לדעתי מה שלא יהיה...הכל באהבה