סוגייה עם הבעלול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, קודם כל

שתיהייה שנה טובה ומתוקה, מלאה כרימון בהמון אושר, בריאות, מזל, פרנסה טובבה, הצלחה, הגשמת חלומות ורק טוב!!!!!
33 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שלנו הייתה תקופה דיי ארוכה לפני כמה חודשים שבעלי פשוט לא רצה להתקרב אליי, לא נמשך אליי, ובכיתי על זה בפורום דיי הרבה.
    אח"כ הבנתי שזה הריון ראשון, הוא רואה אותי במצב כזה פעם ראשונה, הכל חדש בשבילו....

וגם עכשיו יש את אותו הקטע, אני בחודש תשיעי, בקושי זזה, כל שינוי תנוחה אצלי מלווה בגניחות של סבתא זקנה וזה ממש לא סקסי.

לגבי הלידה עצמה- אני חושבת שזה עניין מאוד אינדיבידואלי.
    אני יכולה להגיד לך שבעלי הוא מתחום הרפואה, ותמיד דיברנו שכשיגיע הזמן הוא יעשה לי עיסוי פירנאום, ואז כשהגיע הרגע הוא אמר לי שהוא לא מרגיש עם זה בנוח.
    אותו דבר בלידה, תחשבי שהם גברים, ואפילו אנחנו הנשים לא רואות את עצמינו מהצד ואני מאמינה שזה לא מראה סימפטי.

זה טוב שהוא מדבר איתך על הרגשות שלו ושזה לא בא לך בהפתעה בזמן ציר שהוא אומר לך "שומעת- אני בלחיצות יוצא".
    אני מבינה שמלווה בלידה עצמה זה מאוד חשוב ואנחנו רובינו רוצות שזה יהיה הבעל, אבל אני מאמינה שאפשר להסתדר כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים...

תזכרי שבסופו של דבר הוא גבר
  • תראי לפי דעתי יש בזה משו...
    בעלי מאוד היה אוט בעיניין הזה
    אחריי שעשינו קורס הכנה ללידה זה עזר לנו מאוד
    במיוחד לו.. הוא מוכן לראות ה כ ל !!

הכל !!!! אני זאת שלא מוכנה
    נכןן שזה הכי טבעי והכי מרגש אבל אפשר
    גם בלי זה שהוא יעמוד מקדימה ויראה את כל המחזה שלך
    זה לא לעיניין

אז תנייחי לו לעשות ההחלטות שלו בזמן אמת

ולגבי גברר. רופא בהתחלה היה לבעלי גם בעיה עם זה
    אבל עם בזמן הוא הבין ולא רק זה נראה לי לא אכפת לו
    והוא בן אדם מאוד אנטיפט של פעם חחחח ומאמין בצניעות אבל
    צריך גם לדעת להתפשרר.. 
  • אני לחלוטין מסכימה עם בעלך
    א-ב שמלמדים וומסבירים לנשים בהריון זה לא ללחוץ ולא להכריח את הבעל להיות בלידה ובבדיקות. יש גברים שזה כל כך דוחה אותם שלא ירצו יותר להתקרבלאישה שלהם. וזה לא הופך אותם לרעים או חארות אלא רק לבני אדם - טבעי שלא כולם יוכלו לראות את איבר המין של האישה מתעוות כשיוצא ממנו תינוק ומלא דם ומים ולפעמים גם חרא מתפרץ החוצה

• אויש נחתכה לי התשובה באמצע.

בקיצור מתוקה גלי הבנה ואל תכריחי אותו אם זה קשה לו למען הזוגיות בעיקר.

• אין סיכוי שבעולם שבעלי היה עומד ממול ורואה את המראה הזה... ובגללי

• סורי -אבל אני עם בעלך 100%

ויגידו פה מה שיגידו - זאת תמיד היתה דעתי!

בעלי אף פעם לא נכנס לבדיקות ואגינליות- אני לא חושבת שהוא צריך לראות איך מישהו אחר מחטט לי באיברי מין שלי עם זה גבר או אישה -אני בעצמי לא סובלת את בדיקות האלו -כואב לי מאוד ו מגעל אותי!!!אז בגלל שאני סובלת הוא גם צריך לסבול
  • סליחה מראש אבל
    כולכן מדברות שטויות כמו ילדות בנות 3
    מדובר על הריון, לידה, רופא
    מה עשיתן מזה????????????????
    בעל שלא רוצה להיות ליד אישתו בלידה?!
    בעל שלא יוכל לגעת באישתו אחרי מה שיראה?!
    כמה שטויות!!!!
    מדובר על משהו כל כך טבעי ויפה וזך
    עשיתן את זה משהו מיני וסוטה
    בעל צריך להיות שם בשביל אישתו, להיות תומך בטוב וברע (כל החיים)
    לא יודעת עם איזה בעלים התחתנתן...
  • בעלי זה זן מיוחד - הוא רק מחכה לראות אותם יוצאים. עומד בשקיקה ומביט על הילד / ה יוצאים ומחליקים ואני בנתיים זו שסובלת ולא מקבלת יחס ממנו
  • וואאי ואני חשבתי שאני אהיה חריגה עכשיו כשאכתוב את הדעה שלי ומסתבר שלא
  • היי,

אני בהחלט מאחורי כל מה שדקלה כתבה!!!

את סוחבת את סובלת את הכאבים וכל מה שקורה בפנים ושם למטה והוא "מסכן" לא מוכן להחזיק לך את היד בלידה?!

אף אחד לא אמר ולא ביקש שיהיה מול ה....ויראה את כל הדם והעניינים..

אבל לתמוך בך מהצד שלך...מאחור...

סליחה חמודה אבל את עשית את ההריון הזה לבד?????

לא!!

אני הצבתי לבעלי עובדה ופה זה גם לא היה שיקול אין מצב למשהו אחר!!

לגבי הבדיקה ברופא...זה שטויות שייקח את עצמו בידיים ויקח נשימה ויעמוד לצידך!

שוב, הוא לא צריך לעמוד ליד הרופא ולראות איך הוא מכניס לך את הבדיקה הוא צריך לעמוד לצידך ולתמוך בך..כי כואב לך...(אולי?!?!?!)

לשיקולך...
  • diklalala
    אוווף עצבנת אותי עכשיו!!!!!!!
    אני לא מצטערת ואגיד לך - את מדברת שטויות!!!
    ואל תגידי לנו מה לחשוב ומה להרגיש !!!!! לא עשו עליך COPY+PASTE שכולן יהיו כמוך - וזה חוצפה מצדך להגיד על מה שנשים אחרים עברו על בשרם כ שטויות!!!! אם זה לא קרה לך אז זה לא אומר שלא קרה לאף אחד!!!!
    כמו שjenjen סיפרה את הסיפור שלה - חברה קרובה שלי איבדה נישואם בגלל זה -אז אל תגידי שטויות בבקשה !!!!
    ועוד להגיד :אם מי התחתנתן?????תרגעי חמודה!!!! את קופצת קצת מגובה שלך...תחזירי לארץ!!!!
    את לא במקום לשפוט אנשים!!!פה לא שופטים - פה מביאים דעה!

ואם בגילך עוד לא למדת מה זה דעה אישית-אז באמת יש לך בעיה....
  • אם אני הייתי גבר אין מצב שבעולם שהייתי מסתכלת
    ואני אישה וילדתי!
    תראי באינטרנט לידה ותביני
    זה מגעיל!
    לא ברור למה הוא צריך לראות את זה
    זה לא הופך אותו לרע פחות או רע יותר
    העיקר שהוא תומך ומבין ויעזור לך אחרי ויפנק אותך אחרי
    לא סתם הם מברכים כל יום "ברוך שלא עשאני אישה" הם לא בנויים לדברים האלה
    והאמת- בצדק
    לדעתי זה לא מחזה מלבלב למרות שבסוף ילדתי קיסריים
    בקיצור

חשוב לשמור את האנרגיות לדברים יותר מהותיים בחיים
    כמו מי יקום בלילה שהבייבי תצא

• rinka

אני לא חושבת שדקלה התכוונה להעליב או לומר לאף אחת מה לעשות בטח ובטח חלילה לאבד נישואים...

קצת לא הבנתי את עניין ה COPY+PASTE לכן גם לא אגיב עליו...

קצת סטית מהנושא וזכותה של כל אחת לומר את מה שהיא חושבת ,אל תשכחי שאנחנו כותבות דברים שנשמעים אחרת...(ממש כמו הודעת טקסט..)

כל אחת בדעתה גם מבחינתי את מדברת שטויות ומבחינתך אני מדברת שטויות וזה בסדר..

אבל יחד עם זאת אני חושבת שאין צורך להגיב בצורה כזו בפורום...

אנחנו בסך הכל אחת בשביל השנייה כאן..וזה מאוד מחמם את הלב ונחמד אז בואו נשמור על זה ככה...

לאבד נישואים או לא לאבד נישואים ברגע שמישהי משתפת אני בטוחה שהיא רוצה לשמוע מס' דיעות...

שיהיה חג שמח!!
  • רינקה - ועוד איך מדברות שטויות ואני אסביר לך למה...
    יש פה בנות שקוראות מה אתן כותבות, הריון ראשון שלהן, בחיים לא עברו לידה
    ואתן סתם מלחיצות אותן!!!!! מכניסות להן כל מיניי דברים נוראיים לראש
  • דקלה התגובה שלך טיפשית וילדותית!
    יש מחקרים שלמים המלצות של פסיכולוגים ואנשי מקצוע שלא להלחיץ את הבעל ולא להכריח אותו להיות בלידה או בכל בדיקה שהוא לא מעוניין להיות בה
    זה כמו שאני אומר למישהי איזה אהבלה היא שהיא מפחדת ממחטים ועוד מעזה להתעלף מזה
    לכי תקראי קצת ותחכימי ואז תפתחי את החוכמות שלך עלינו

ואל תשפטי פה בעל של אף אחת מהבנות

אני לא ילדתי וגינלית ובעלי כן היה רוצה להיות בלידה. אני מאמינה שהיה עומד ליד הראש ולא הייתי אומרת מילה. ואם פתאום היה אומר לא מסוגל אני יוצא הייתי הכי מבינה אותו בעולם ובטח לא מזלזלת במי שהוא על כך

• שנייה
    יש פה משהו שלא הבנתי או שלא צוין

איפה בעלך מתכוון לעמוד בזמן הלידה או חשב?
    לא ממול האינסטלציה באמת- הוא לא רואה את הלידה הוא לא ליד הרופא
    הוא עומד לידך- ליד הכתף שלך הכל מכוסה זה כמו שאת לא רואה יש מגבות ושמיכה
    ואז התינוקת תצא וישמו אותה ישר עליך והוא יהיה ממש לידך
    וזה ה כי מרגש

זה נכון מאוד שאם הוא היה רואה את הלידה עצמה ממולך זה היה יכול לגרום לבעיות בעתיד
    זה לא משהו חדש, זה קורה אצל גברים שונים.

• אני יודעת שבעלי לא בטוח יכנס לחדר לידה ואם כן אס
    רק ליד הראש.
    אסור להכריח גם אני בתור אישה לא הייתי רוצה לראות
    לידה .
    אין לזה שום קשר לתמיכה או להזדהות
  • היי בנות, בוקר טוב

לא התכוונתי לעורר כאן מהוהמות ואני מכבדת כל דיעה של כל אחת מכן.
    אני חושבת שחלק מהתגובות קצת יצאו מפרופורציה.

בעלי תומך בי ומשתדל, אכן, גם לו הנושא חדש כמו שהוא חדש לי. אני מבינה שאני יותר מחוברת להיריון מאחר ואני נושאת אותו. אני מבינה את סוגיית הבדיקה, אכן מביך, כתבתי שגם אני לא הייתי רוצה לראות את בעלי בסיטואציה דומה!

לגבי הלידה, ברורו שהוא יהייה בזמן הלידה, הוא מעדיף להיות ליד הראש שלי ולתמוך בי לרגע לא אמר שהוא לא יהייה שם, להפך אני אמרתי שגם אמא שלי תיהיייה וגם גיסתי במידת הצורך(שאני ממש סומכת עליה) ואם הוא מרגיש שקשה לו או סתם צריך להתאוורר אני אבין אם הוא יצא החוצה.

לי קצת יש רגשות אחרים כלפי הלידה וחיבור אחר שנראה לי הגיוני כאישה לכן עניין אותי מה דעתכן ומה עמדת הבעלים שלכן.

כל עמדה או דיעה הן מקובלות מבחינתי, כל אחד עושה כראות עיניו, אין צורך לכעוס, להעליב או לשפוט אף אחת/אחד.

תודה למי שהתייחסה ברצינות ושיתפה אותי
  • מסכמת:

• מיטל, like!!!!
    חחחחחחח.....................
  • diklalala

את לא צריכה להסביר את עצמך -אמרת הכל במילים:כולכן מדברות שטויות כמו ילדות בנות 3
    ...לא יודעת עם איזה בעלים התחתנתן...
  • אני חושבת שיש פה כמה בנות שיצאו פרופורציות!!!

תתאפסו על עצמכן!!!

זה לא נעים לי אישית להיות בהריון ראשון שלי ולקרוא את התגובות שאתן מפרסמות...

זה נותן לי לחשוב עשר פעמים לפני שאני אפרסם פה שאלה!!!

אל תשכחו שאנחנו מדברות בהודעות וזה נשמע לפעמים אחרת...

אגב,

אני בטוחה שדקלה לא התכוונה באמת להעליב בעל של אף אחת אז קצת רגישות...

לא חושבת שהיא שפטה אף אחת ...

ו: "לולי-שבלולי" - לגבי מקרים... בהריון כמו בהריון אצל כל אחת זה שונה...

לבוא ולהגיד תקראי ותחכימי...

אם את מתלהמת על תגובתה וניסוחה של דקלה בהודעה... הייתי מציעה שתקראי את ההודעה האחרונה שפרסמת פה שוב....

כמו ש נטלי סויסה כתבה אני לא חושבת שאף אחד רוצה לראות לידה בלייב...אבל המינימום זה להיות כתף תומכת...

זה גם מה שלדעתי (בפעם המיליון) דקלה התכוונה...
  • רינקה נראה לי שאת מחפשת אקשן...

• לא קראתי את התגובות

אבל אם בעלך לא מוכן לראות או להיות לידך בקטעים האלה זכותו המלאה אני לא הייתי משאירה אותו בכוח
    לא כל אחד מסוגל לראות שמשהו קורה לאישתו למטה

• התגובה שלי מתלהמת ואני לא מנסה לתרץ אותה
    דקלה זלזלה פה בבעלים של נשים
    וכן שתקרא ותחכים לפני שהיא שופטת תגובות שלנו
    כי יש מחקרים רבים שמוצגים בעניין באינטרנט תשובות של אנשים מקצוע בפורומים שונים שנותנים מענה על השאלה הזאת- ובשום מקום לא הציגו את הבעל כחרא לא אוהב כמו שהיא הציגה

הפוסל במומו פסול

שנה טובה וחג שמח לכולן מדהימות אהובות שלי (ושל הבעלים שלכן)

• אני נמנעת מלהגיב...
  • היי
  • אני בדעה כזו שיעשה מה שנוח לו...
    אני לא מבינה למה הוא צריך להיות נוכח כשבודקים לך פתיחה?
    אם זה עם אפידורל ו/או רופא מיומן, את אפילו לא תרגישי כאב. הוא שניה יהיה בחוץ ויחזור... הנוכחות שלו באמת מיותרת בשניה הזו (וזו באמת שניה)

בלידה בטח ובטח שאין להכריח ובטח גם שלא להיפגע ולהיעלב...
    יפה שהוא מספיק בוגר לומר לך את זה ולהכין אותך
    חוצמיזה את יכולה להדגיש בפניו שבמהלך הלידה את לא מצפה שיעמוד לך בין הרגליים, אלא באיזור הראש שלך ויביט אליך
    וגם אם כך לא מרגיש לו נוח - תקבלי את זה...
    אם יעשה את זה מתוך הכרח - שניכם רק תפסידו מזה! קרו מקרים מעולם...

בעלי היה נוכח איתי בחדר לידה. הוא היה איתי כשבדקו לי פתיחה וכו', ואם הייתי מגיעה לרגע הלידה הוא גם היה נשאר, אבל לא מסתכל אל בין הרגליים
    האמת היא שהוא עשה מה שנוח לו, וכך צריך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני חושבת שאין צורך להלחיץ את את הבעל.
    שלי לדוגמא אמר שלא נעים לו להיות בלידה, היתכוון לזה שלא רוצה לעמוד ליד האינסטלציה

• מסכימה עם רוב של הבנות - עדיף לא ללחוץ
    עצם זה שיעמוד לצידך ויתמוך זה כבר משהו, לראות לא כל אחד מסוגל...
    אולי היה יכול להגיד את זה בצורה עדינה יותר ולא כי זה מגעיל וזה אבל יש משהו בדבריו!
    בכל מקרה כאשר יגיע הרגע - הכל יכול להשתנות...
    הוא כן נכנס איתך ללידה נכון?

אני עברתי קיסרי, ואצלי בקיסרי בעלי נכח ברוב הניתוח (במה שמותר להיות נוכחים) וזה מרגש, מחזק ומאוד מחמם את הלב.

שיהיה לך בהצלחה ולידה קלה ושנה טובה ומתוקהההההה

• סיוון - תרגעי את! ברוך השם בעלי מדהים והחיים שלנו נפלאים כזוג!!!!
    רינקה - אם כל כך נעלבת כנראה יש סיבה, תבדקי למה בעלך כזה.
    ״בעלים עם רגשות״ - סבבה אבל תפסיקו להגיד שגברים נגעלים וזה עושה להם רע
    להיות בלידה ולדבר על מחקרים. נכון כל אחד הוא שונה אבל תפסיקו להלחיץ
    אחרות. בגללכן אף אחת לא תרצה את בעלה בלידה אפילו אם ירצה.
    אני אישית מכירה אלפי אנשים בגלל העבודה שלי
    ובחיים לא נתקלתי בגברים שלא רצו להיות עם האישה שלהן בלידה.
    הפסד שלכן !!!
    קורין-
  • דקלה לידיעתך בעלי היה נוכח בניתוח הקיסרי לאחר שאמר שהוא לא מסוגל והתחרט ברגע האחרון מרצונו ובלי לחץ שלי בכלל. וזה יותר קשה מלידה רגילה כשאשתך פתוחה ומדממת בכמויות כאלה ונירות ספוגים בדם נזרקים על הרצפה
    ועדיין למרות שבעלי כזה אני לחלוטן מבינה גם את הצד השני ומעריכה אותם עוד יותר על היכולת להיות כנים ואחראים כלפי נשותיהם והזוגיות שלהם
    רינקה תעשי טובה ממי זה לא שווה את זה את יודעת מיהו בעלך וזה הכי חשוב- יש דברים שמינימום יחס זה הגמול להם
    ומי שמרשה לעצמו לזלזל באחרים גם זה יותר מדי

• אצלי בעלי היה איתי כל-הזמן גם מוראלית וגם כדי לפקח על-העניינים (על המוניטור וכו',שזה מאוד חשוב!!!!!!!!!!).
    וזה הדבר שהכי מרגש אותי עד-היום כשאני ניזכרת בזה!

כששאלתי את אימי,אם היא תרצה להיות לידי,אז היא התעלפה לי מפחד והשבעתי אותה,שאם הייתי אם חד-הורית חלילה,אז בטוח היא היתה נוכחת איתי והיא הסכימה איתי.
    וזה כנראה מה שסגר לבעלי סופית את הרצון להיות איתי ויהי מה..

הייתי במצב של מצוקה וגם נעמה,זה היה מצב של חירום,3 ימים בחדר-לידה..
    אז בעלי היה איתי כל-הזמן!

זה היה זמן-מיוחד,שכבר לא-עניין אותו או אותי אם גבר או אישה שיחפרו לי שם בפנים,העיקר שאצא בע"ה עם ידיים-מלאות,זה מה שהנחה אותנו!

הוא ראה את הלידה מהצד וכשהמיילדת שאלה אותי אם אני רוצה לראות את הראש,פחדתי...כי רציתי להישאר ברוגע,כדי להמשיך וללחוץ..
    אגב- הייתי כל-כך כבר מסוממת וכאובה,שלא-עניין אותי כלום,מי שרוצה לראות מה..

וכשהיא שאלה אותו,אם הוא רוצה לחתוך את חבל-הטבור,הוא סירב (ואני בפנים מאוד שמחתי שאיש-צוות רפואי יעשה זאת במקומו).

זהו,אז אצלי,בעלי השתלב באופן-טיבעי בהכל עקב-הנסיבות..
    גם בזמן-ההיריון,זה היה ברור לשנינו שהוא איתי,אבל בדיעבד אני יודעת,שהוא היה הכרחי כדי שהלידה-תצליח בע"ה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה