עדכון מלא ומפורט על המצב שלנו :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז עכשיו אנחנו פה אצל אמא שלי.. וכולם יודעים איך זה אצל אמא:-)
    אז יש לי את הזמן והאופציה לפרט מה בדיוק הולך אצלנו מהלידה..
    אז ככה .. מבחינת הניתוח.. יש כאבים חבל על הזמן.. אבל אני מתעלה על עצמי.. אני הולכת, זזה כמה שאפשר.. קשה לקום מהמיטה במיוחד אחרי שינה כי אז כל הגוף פשוט תפוס וכואב וגם בצלקת.. מי שעברה את זה יודעת על מה אני מדברת..
    הבטן עצמה נראת מזעזעעעעעע כאילו אני עדיין בהריון בחודש 6.. נקווה שהיא תרד..
    אני כבר לא מניקה בכלל בגלל הסטרואידים שאני לוקחת לפריחה שיש לי בגוף אז כרגע הוא ניזון מסימילאק.. שאני/אבא שלו/סבתות שלו מאכילות אותו..
    והוא חחחווולללההה על אבא שלו בלי עין הרע

12 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב..את ממש אחרי הניתוח...הבטן תרד עם הזמן ואת תחזרי לעצמך ותוכלי לרוץ ולקפוץ.
    לגבי הרגשות- זה קיים אצל רבות מהאימהות..אני ועוד בנות שהתעוררו יום אחרי הלידה ולא הבינו למה עשו את זה לעצמן... בימים הראשונים הייתי מוכנה לוותר על הבייבי שלי..שאמא שלי תגדל.. עם הזמן הרגשות האלו משתנים.
    לא תמיד זו אהבה ממבט ראשון, וזה כבר דבר ידוע.
    אם יש לך עסזרה זה מעולה.. תנוחי...את אחרי טראומה רצינית..מגיע לך..אם עוזרים לך אז תהני מהעזרה כמה שאת יכולה.

דברו איתי בפייסבוק

• טלי זוכרת שאמרתי לך שכל שאלה תרגישי חופשי להתקשר ולשאול? אז לזה התכוונתי

• הי! שנה טובה ומתוקה

• מתוקה,

מסכימה עם הבנות כאן!

תרגישי טוב ואל תכעסי על עצמך משום סיבה כי אין סיבות. העיקר תעקבי אחרי המצב שלך לראות שזה לא מחמיר ולא תיכנסי לדיכאון. אני אפילו הייתי ממליצה לדבר עם אמא שלך או מישהי/מישהו אחר שידע מהרגשות שלך ויוכל לעקוב אחריך מרחוק...

תרגישי טוב
  • ואי בנות כמה אני אוהבת אתכן.. תודה רבה על התגובות..
    וסיוני את פשוט מלכה - אני מתה עלייך! את פשוט מסבירה את זה כל כך יפה

• טוב אז קוקי הסבירה לך יופי
    קחי את לשתושמת ליבך מה שהיא רשמה
    כמובן גם בקשר לסימילאק- אל תשמרי מנות במקרר- זה בכלל לא כמו חלב אם שזה אפשרי!

תיהיי חזק מאמוש עכשיו את פשוט אמא כל עולמך השתנתה ותקחי את זה רק לצד החיובי
    אל תשקעי ואל תתני להורמונים לנצח

נשיקות

• סיוני, את פשוט דוקטור בעניני אמהות....

• אז קודם כל, אל תרדי אל עצמך ככה. את עברת לידה קשה ועשו לך ניתוח, את לא אשמה שאת לא מרגישה טוב, את בסך הכל בן אדם ואת לא יכולה לקפוץ מעל ממה שאת יכולה. התינוק לא יואהב אותך פחות על זה . תנסי פשוט אפילו סתם לשכב לידו וללטף ולחבק שידע שאת שם. אז מה אם לרוב מטפלים בו אחרים. וחוץ מזה בעוד כחודשיים או אולי פחות את תרגישי יותר טוב ותוכלי יותר לטפל בו והכל יסתדר. זה פשוט זמני את שתעמדי על הרגליים. אל תיהי קשה עם עצמך. ועוד משהו ..רק זה שהרגשת רע עם זה שאת לא מספיק איתו את אמא טובה. אבל תפסיקי כבר. תיקחי את עצמך בידיים ותחשבי על כל מה שרשמתי לך ותאמיני בזה באמת והכל יהיה בסדר.. מבטיחה.
  • סיוון אחלה הסבר
    http://www.holdthatpic.com/

• טלי, את ממש מודעת לעצמך ולתחושות שלך, וזה מצויין בעיני.
    אל תאיצי ותדחקי בעצמך - תני צ'אנס

• ממוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה