אני בבעיה קשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא סומכת על בעלי בכלל....
    הוא מאוד רוצה ויוזם וקם אליה ומנסה אבל....

אני לא סומכת עליו בכלל אני מנסה ללמד אותו מנסה להסביר אבל אני רק ממשיכה למצוא את עצמי מודאגת כל פעם שהוא לבד עם הילדה....

ואני לא יודעת מה לעשות כבר :(((((((((((((((

11 תגובות
עמוד 1
  • היי ירדן,
    אני עוד לא ילדתי....אבל גם אני חושבת על זה איך הוא יסתדר? אם בכלל? דברנו על זה הוא אמר שהוא ממש חושש לגעת בה בהתחלה, קטנטונת כמו בובה.

אני מתכוונת כן להיעזר בו, את לא לבד בסיפור הזה, זו גם הילדה שלו. כל הכבוד לו שהוא מוכן ומגלה התעניינות ורצון, אל תרתיעי אותו, להפך, תברכי על זה, אם את חוששת תני לו משימות כשאת בסביבה כדי שתוכלי "להשגיח", לאט לאט כשתרגישי בטוחה תשחררי. הוא אבא שלה הוא לא ירצה לפגוע בה, גם לא בטעות, תנחי אותו תעודדי אותו, תגידי איך את רוצה שיטפל בה אולי כך תרגישי יותר בטוחה כשהדברים נעשים בדרכך.

בהצלחה
  • לאט לאט את תתחילי לסמוך עליו.. עד שאגם תהיה בת 6 כבר בטוח תסמכי עליו

• מסכימה עם הבנות!

את חייבת ללמד אותו ולתת לו לנסות ולטפל וכן לסמוך עליו!

אני בטוחה ב-100% שאני כן אתן ואסמוך.

בהצלחה
  • את צריכה לסמוך על בעלך וגם על כל מי שמנסה לעזור לך בימים האלה
    אלה ימים חושבים החודשים הראשונים אם יש לך עזרה והוא עוזר תסמכי עליו אני בטוחה שהוא יסתדר ויצליח
    תנצלי את זה בלנוח ולעשות דברים בשבילך ולא להיות טרודה במחשבות אחרת לא תצליחי לתפקד עם הילדים כמו שצריך

• מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מסכימה עם מיטל
    לאט לאט ובזהירות והוא ילמד ויהיה לא פחות טוב ממך... יותר טוב בטוח שלא

• אל תמנעי ממנו טפל בה ולגשת אליה. אח"כ הוא ינצל את זה בתירוצים של לא יודע איך לעשות וזה יהיה בגללך
  • מאמי לדעתי זה טיבעי לגמרי במיוחד שמדובר בילד ראשון לפעמים אני גם מוצאת את עצמי נלחצת ולפעמים אפילו בהגזמה רבה מדי לאט לאט זה יעבור וכשהנסיכונת תגדל קצת יותר יהיה לך יותר קל

• את אמאאאאאאאאאא

• גם אני מפחדת להשאיר אותה עם אבא שלה מבינה את הפחד

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לכל בעל לוקח את הזמן ולרובם לוקח יותר זמן מלאישה להיכנס לעניינים!
    אל תקחי את זה קשה - זה יבוא לו והוא ילמד
  • ירדנה.. לטובתך, עדיף שתתני לו להיות שותף פעיל.
    הורות מיטבית בעיניי היא הורות שבה שני בני הזוג עושים הכל (לא יחד, כמובן..)

אצלי המקרה שונה - בעלי היה הורה לפני, ולשמחתי, יכולתי גם לבחון את קישורי ההורות שלו מהיום הראשון שנפגשנו.
    בעלי טפו טפו טפו הוא אבא מדהים במיוחד, ובדברים מסויימים, הוא אפילו טוב יותר ממני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה