שאלה למבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן (:
    אני לא פעילה כאן ההריון הזה ובכל זאת אשמח לעצה מועילה...
    אני בשבוע 34 וכבר 4 ימים יש לי גרד בכל הגוף.
    קראתי שזה נפוץ אך היום זה השיא זה הרג אותי כבר !אני לא נינוחה בכלל וזה עושה אותי עצבנית בטירוף
8 תגובות
עמוד 1
  • את האמת שלי לא היה ככה אבל אני זוכרת שפעם הייתה פה מישהי שגירד לה. אולי תענה לך. בכל מקרה מקלחת לגרד לא יעזור,אולי צריך למרוח משהו? צריך להתייעץ עם רופא .לגבי החום,נקווה שהחורף יבוא בקרוב.

• מממ.. לי יש את זה עד עכשיו :/ ואני 12 ימים אחרי לידה אז אין לי כל כך ניחומים בנוגע לזה.. חוץ מזה שלאחר הלידה זה בד"כ (!!!) עובר.. ואם לא אז מקבלים סטרואידים ואנטי היסטמינים.. מה שאני מקבלת עכשיו..
    יהיה בסדר, תנסי ללכת לרופא עור בנתיים כי יש גם תכשירים בהריון שמותרים..
    ואם לא מטפלים אז זה לפעמים מחריף ואז זה נהיה עוד יותר גרוע וקיצר "מעגל קסמים" שכזה..
    יש לך איזשהם סימנים בגוף חוץ מהגירוד? סימני פריחה? פצעים או סימני מתיחה?

• חופית? !!!!! אני זוכרת נכון... ? מה שלום טוהר בן כמה הוא כבר? קודם כל בשעה טובה על ההריון... לגבי השאלות שלך לי היה וזה מטריףףףףףףףףףף לא מצאתי משהו שהעביר אבל מרגיע בהחלט. היתי עושה אמבטיו עם קורנפלור וזה ממש מרגיע. תמרחי פניסטיל ויש גם מגבונים של פניסטיל תתהגבי בהם... מה שכן זה עובר אחרי הלידה...... לגבי החום צר לי לאכזב אצלי זה עדיין ככה ויילדתי כבר לפני חודשיים וחצי....
    שיהיה חג שמח ושנה טובה.

• כבר כתבתי כמה פעמים בפורום בנושא הגרד בכל מקרה מקלחות עושות בדיוק ההיפך אז תפסיקי.
    המים ממריצים את הדם ויוצרים גרד חזק יותר.
    ישנם תכשירים נהדרים של ד"ר פישר שמכילים שיבולת שועל וגם קרמים שנקראים אדרמה שהם על בסיס שיבולת שועל גם כן.
    אני עוברת בתקופות הללו להתרחץ עם סבון תינוקות שנקרא אמול או הסבון של ד"ר פישר שמכיל שיבולת שועל - בצבע חום!
    שיהיה לך בהצלחה!

• חופיתוש
    בדיוק הסתכלתי בתמונות של האחין החתיך שלך
    גם לבן שלך לא חסר

• אני הייתי בתשיעי בחודש אוגוסט לפני שנתיים וזה היה פשוט נורא מבחינת החום.. וגם לי היו את הגירודים שאת מדברת עליהם אבל רק בחזה ובבטן...
    גם אני חשבתי שאני משתגעת..
    התקלחתי 3 פעמים כל יום בוקר צהריים וערב, וחפפתי פעמיים ביום...
    כמו שהמליצו לך שתיתי מלא קר ושמתי קרם גוף על הגירודים...
    אם את לט יכולה יותר אולי יוכלו לתת לך כדור נגד אלרגיות או משהו בסגנון (לא יודעת אם מותר) כי התסמינים הם כמו של אלרגיה...
    בהצלחה מאמי
  • היי חופית
    אני זוכרת אותך עוד מההריון הראשון של שנינו לפני 4 ומשהו שנים..ילדנו באותה התקופה את הבנים שלנו...
    בהריון הראשון שלי היה לי בדיוק את הגרד הזה,שבוע וחצי של סיוט עד שלקחתי את האהיסטון..עד היום זכור את הסיוט הזה..הייתי מגרדת עד זוב דם..
    לא עזר לי כלום..לא משחות..לא תרחיצים למינהם..לא משחות.. מלבד אהיסטון(כדורים נגד אלרגיה..) שהרופא נשים נתן לי..וזה פשוט הציל אותי..תוך כמה ימים הגרד נעלם כלא היה..אצלי זה התחיל בשבוע 32 לערך אולי לפני(אם זכור לי נכון)..
    אם הייתי חווה את זה שוב אין ספק שהייתי רצה לבקש מרשם...דברי עם הרופא נשים שלך..
    שיעבור במהרה
  • היי חופית!!! גם אני עברתי גירודים מטורפים בהריון עם קורן והייתי מורחת המון אלוורה וזה הסבר היחיד שהיה קצת מרגיע.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה