לכל אלו שבהריון או עברו הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אני בשבוע ה 6 אוטוטו והעצבים שלי רק הולכים ומתגברים!
    אני יכולה להרוג את בעלי מרוב שהוא מעצבן ולא מתחשב!!!(באמת!!!)
    אני יכולה לקבור בשמחה את חמתי!!!( כאילו הזמנת אותנו לחג ואת יודעת שאני בהריון כי הבן המטומטם שלך סיפר לא תכיני לי משהו שאני אוהבת לאכול?!?!?!)
    בנות היא הכינה עוף, בשר צלי, דג(במיונז... מי מכין דג במיונז ועוד עם מרק בצל????) בורקס(קולטות...בורקס!!!?!?!?! לארוחת חג...) אהההה ואיך אפשר לשכוח את הקציצות המטוגנות...(אוי ואבוי...)
    ומה הכי מעצבן שבעלי יושב אוכל וכאילו הכל בסדר ואני ... חומוס ומטבוחה הגעתי הביתה טרפתי את המקרר...
    זה לא סוד שאין ביני ובין חמתי אהבה גדולה ובעלי מודע לכל מה שהיה בינינו ומגבה אותי לחלוטין...
    אבל לעשות ככה בחג?!?!?!
    ועוד פעם שלישית(שתבינו שזה כבר קרה) ובעלי שוב אוכל והכל בסדר!!!
    הורמונים או לא הורמונים אני עצבנית!!!!
    ומרוב שאני עצבנית בא לי לבכות ולפרוק את הכל(אני רק מחכה שהמשפחה שלי תלך...)
    אווווףףףףףף
11 תגובות
עמוד 1

• אני מרגישה שאין עם מי לדבר...
  • למה?

• כי הוא מתנהג כאיחו לא איכפת לו מכלום...
    הוא רואה שאני רק בחדר ואנחנו במן ריחוק כזה (כאילו היה בינינו ריב...) הוא כבר משעה 14:00 משחק במשחקי טלויזיה המחורבנים הטלה ו...זהו....
    כאילו לא תבוא תשאל מה קרה או תנסה לדבר איתי תבוא אליי...כלום!!!
    ואני ניסיתי לדבר אתמול והנושא גלש למשהו שאני אפילו לא זוכרת והוא התפוצץ עליי כאילו הוא בהריון עם הבחילות ההקאות והתחושות המוזרות...
    אני באמת אובדת עצות...
  • תראי המחשב זה עניין קשה נראה לי אצל רוב הגברים.. בעלי צמוד לאייפון.. זה פחות או יותר אותו הדבר... עם זה אין כל כך מה לעשות...
    אבל אל תנסי לדבר איתו על נושא כ"כ רגיש וכשאת ככה עצבנית.. תחכי שהרוחות ירגעו, שאת תרגעי ואז תקיימי איתו שיחה באווירה טובה

• אשמע בעצתך...
    תודה מאמי!!
  • בכיף

• אני במקומך קוברת והורגת את כולם

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • זה ממש מעצבן שאין יחס מבעלך..

כאילו מי שהכי צריך להבין ולהיות שם עושה הכי הרבה צרות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה