-
ריס אני לא רוצה לבאס אותך אבל בדיקת דם היא וודאית ומזהה הריון מאוד צעיר
כזכור לי עשית 2 בדיקות והן יצאו שליליות סביר להניח שיש לך איזשהי הפרעה שגרמה לך לבאלגן והמחזור לא הגיע, זו יכול להיות גם צינון או אפילו מחלה קלילה שעברת והייתה פנימית ולא הרגשת והיא שיבשה לך את המחזור
אני לא רופאה יקירתי כך שלא אוכל לעזור לך אבל אני רק רוצה למנוע ממך טיפוח תקווה לשווא ואכזבה
-
נכון, עשיתי שתי בדיקות דם שיצאו שלילי, אבל הלכתי לרופא נשים שאמר לי שעדיין יש סיכוי להריון, אבל החליט לתת לי כדורים כדי שהמחזור יגיע והוא עדיין לא הגיע.
גם "אוצרות שלי" כתבה שהיא הייתה באותו מצב כמוני- 2 בדיקות דם שליליות, אחרי איחור של 3 שבועות נתנו לה את הכדורים, היה לה דימום קל, היא חזרה לרופא ודרך אולטרסאונד הוא גילה הריון של שבוע 8 פלוס 3. אז עדיין יש בי תקווה.
-
קודם כל, למה שנהרוג אותך??? אני כ״כ מבינה אותך ואת הרצון העצום שלך לדעת כבר, הרי הציפייה מתסכלת...
דבר שני, אל תסמכי על בדיקת ביוץ.
עשי לעצמך טובה, ותיבדקי אצל הרופא לראות מה קורה.
ובאמת ריס, אין מבינות יותר מאיתנו, אלה שכ״כ רוצות שזה כבר יקרה (או אלה שחיכו הרבה זמן וזה קרה להן ב״ה...) אבל תנסי להיעזר בעוד טיפה סבלנות...
ואני כ״כ מקווה בשבילך שזה היריון!!! הלוואי הלוואי הלוואי!!!!!!
-
ריס..בדיוק אך שכתבת..
זה באמת מה שהיה לי....
קבלי הכל באהבה ....גם אם לא!!!
ושב"ה זה יהיה בדיוק כמו הסיפור שלי....

חני
-
הלוואי...
מחזיקה לך מיליון
-
תודה רבה בנות!!!!
אין כמו התמיכה שלכן
-
-
-
אולי תעשי בדיקת הריון ביתית??
אם היא תהיה חיובית סימן שיש הריון ואם שלילית סימן שיש עכשיו ביוץ ויאללה לעבודה!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VIL
-
וואו..
שווה.. תנסי באמת...
-
כן, לקנות בדיקת בהריון??????
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מפחדת להתאכזב!!!!!!
אולי מחר אחרי העבודה אני אלך לקנות, אבל לא מבטיחה.....
-
מאמי אני לא רציתי לאכזב אותך או להוריד את המורל חלילה
אני הכי מאחלת לך בעולם שתהיה בהריון
יכול להיות שבאמת יש נס
-
שבוע טובבבבב
וואי איך התגעגעתי אחרי 4 ימי חג+שבת שלא היה לי קשר עם העולם החיצון
-
הלן84 כשהלכתי לרופא נשים אחרי איחור של 3 שבועות כבר הייתי מוכנה שהוא יעשה לי בדיקת אולטרסאונד, אבל משום מה הוא החליט לתת לי את הכדורים כדי להביא את המחזור וגם ציין שכדאי לעשות עוד בדיקת דם לפני כן. אני כמובן לא עשיתי עוד בדיקת דם אחרי שתי אכזבות ופחד ממחטים. אני מקווה שהפעם הוא כן יעשה לי אולטרסאונד.
nashnush איך חיכיתי כבר שתגיבי!!!!!
-
בוקר טוב,
לא יכולתי להגיב כי אני שומרת חג ושבת אז הייתי מנותקת מהעולם החיצון כל ה- 4 ימים האלו.. יאללה תבשרי לנו היום בשורות טובות שהבדיקה של בעלך תקינה! ותעשי בדיקה ביתית בנתיים עד התור שלך ביום שלישי...
הלוואי והיה לי בשורות טובות לפתוח איתן את הבוקר אבל לצערי לא...
-
יאאאאאאאאאאאא מאמי!!!!!!!
אני ממש מנסה להבין את מה שאת עוברת ואני בטוחה במיליון אחוז שזה לא קל.
אני גם בטוחה שאת כן תראי זקיק מהמם שיתחיל לצמוח החודש.
אולי כדאי לך לחשוב שזה החודש הראשון והיחיד שאת תצטרכי להזריק לעצמך, אבל בסוף את תקבלי מתנה ענקית ששווה את זה.
אני מחזיקה לך מיליון אצבעות
-
נשמה שלי את פשוט מקסימה שאין דברים כאלו!!!!!
תודה לך על כל התמיכה, אני ממש מעריכה את זה וזה ממש מחמם את הלב
-
אני מקווה שתשמעי רק דברים טובים מהרופא וגם אם תצטרכי להגדיל את המינון של הזריקות, תקחי את זה עם חיוך גדול ותמשיכי, כי הכל זה למטרה טובה- ענקית- חשובה!!!
אני בטוחה שההורמונים משגעים אותך ואת יודעת מה, מותר לך לבכות, אבל אני מסכימה עד הערב.
-
מאמי אין אבל אין דברים כמוך!!
איך את מעודדת אותי
-
אחרי העבודה אני אלך לקנות בדיקת הריון ואני אעבור דרך הדואר לראות אם קיבלנו את התוצאות של הבדיקת זרע.
אני אעדכן בערב