צריכה עזרה + תמיכה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...התגעגעתי

אז ככה....
    אני כבר חצי שנה בבית מאז הלידה...הקטנה שבוע הבא בת חצי שנה.
    יום ראשון אני חוזרת לעבודה ובא לי למ-ו-ת!!!!!!!!!!!
    מה עושים??? איך חוזרים לשיגרה?????
    העבודה שלי מאוד בעייתית...השעות הן לא שעות מסודרות אני עובדת בהיי-טק מלא שעות וחמתי תשמור לי על הילדה (כמובן שבתשלום מלא) .
    יש לי מלא חששות ודאגות.... איך אני יחזור ..איך יקבלו אותי.... איך יקבלו את זה שאני אמא אחרי שכבר 5 שנים אני נותנת מיליון אחוז בעבודה.....ופתאום יש לי סדר עדיפויות שונה.....
    ומה עם הילדה...מה יהיה היא תסתדר עם חמתי....אני יסתדר איתה....היא תהיה לי תקועה בבית כל כך הרבה שעות וכולכן יודעות מה זה שחמה נכנסת לחיים!!!!!!

חייבת עידוד ....איך היה לכן שחזרתן ומה זה שעת הנקה כמה זמן מגיע לי אחרי שהייתי חצי שנה בבית ??? כמובן ש3 חודשים חופשת לידה ו3 חודשים חל"ת לקחתי.

תודה רבה רבה

7 תגובות
עמוד 1
  • לפי מיטב זכרוני מגיע לך 3 חודשים שעה ביום..או לצאת לשעה מהעבודה או לסיים יותר מוקדם או להתחיל מאוחר...לא יודעת אם זה נכון...זה מה שאני זוכרת..אז כניראה לא עזרתי פה ממש.
    לגבי הילדה... אחרי כמה זמן מתרגלים שאת לא איתה כל היום... ואד בסוף יום אין פינוק יותר גדול מזה..מאשר לחבק תינוקת קטנה שהתגעגע אליך בטירוף...לפני הגן הילדה שלי לא הייתה שמה עלי (מזלזלת באמא) הייתה הולכת לכולם...לאמא שלי לאחותי לאבא... אני ממש לא עיניינתי אותה...מאז שהיא בגן... אין..לא רותה אף אחד אחר... אפילו לבעלי בקושי הולכת..והיא מתה עליו.. איך שרואה אותו בבוקר מתחילה לחייך כמו מאוהבת קטנה.
    לגבי העבודה אני מקווה שהם יבינו ולא יקשו עליך.
    בכל מקרה בהצלחה.

דברו איתי בפייסבוק

• לא ממש יודעת איך לעודד
    מצב לא פשוט....

• לא עובדת אז לא ממש מבינה בעניין...

אבל אני מקווה שהכל יבוא על מקומו...אני בטוחה שיהיה קשה בהתחלה אל את תתרגלי לאט לאט

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אני עוד לא במצב הזה
  • שעת הנקה זה לא דבר שנתון למשא ומתן זה חוק- ויש לך שעה לצאת כל יום במשך ארבעה חודשים שעה לפני מה שהיית אמורה.. אני מניחה שתוכלי גם לצאת לשעה במהלך היום רק השאלה אם שווה לך...

אני יכולה לעודד אותך ולומר לך, שזה חשוב עבורך לצאת ולעבוד... נכון שעכשיו התינוקת במקום הראשון ואני מניחה שבעבודה די מבינים אתזה... כאילו דא?????

אני מאוד נהנית לקום בבוקר להתלבש ולצאת.. אני לעומתך עובדת מעט שעות אז אני לא ממש יכולה לשקף את מצבך.

זה קשה בהתחלה ולאט לאט את תתרגלי...

ואיך מסתדרים עם החמה? מסתדרים . ואם לא אז לוקחים לפעוטון או מעון - לא חסר אופציות
    שיהיה לך המון המון המון בהצלחה

• אין ספק שזו סוגייה קשה לכל האימהות שחוזרות לעבודה.
    אני חוזרת חצי בשמחה חצי בכאב לב ואין כנראה דרך אחרת.
    מצד אחד כיף לחזור לחברת מבוגרים שפויה ולהתעסק קצת בעצמנו ומצד שני הגעגועים הם עזים והשהיה אתו מתקצרת למספר מועט של שעות ביום...

• הייייי
    מה שלומך?
    תגידי באיזה תאריך ילדת?

לגבי העבודה.... מסתדרים בהתחלה זה קשה אחכ מתרגלים.
    זה טוב שהילדה תהיה עם סבתא שלה, אצלי היא כבר חודשיים במשפחתון.
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה