בנות אני צריכה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה יש יש לי ילדה בת שנה , בזמן האחרון אני מרגישה ממש חלשה אני לוקחת ברזל וזה לא כל כך עוזר לי (ולא אני לא בהיריון) אני פשוט מרגישה שאני עומדת להתעלף, זה כבר 4 חודשים אני שככה, חשבתי שזה תקופה חולפת אבל לא, לפעמים אני מרגישה שפשוט בא לי להקיא מרוב חולשה, היום למשל יצאתי עם בעלי והילדה לטייל היינו בחוץ בערך שעתיים ופשוט אמרתי לבעלי בוא נחזור הביתה אני לא יכולה יותר ללכת אני מרגישה לא טוב, שהגעתי הביתה הייתי כבר ממש חלשה, כמו שציינתי הרופאה נתנה לי לקחת חומת פולית. אבל אני לא יודעת מה זה יכול להיות.
    מה דעתכם?
    אני פשוט לא יכולה יותר לסבול את המצב הזה, אם אני מתעייפת חצי שעה ביום, אני מרגישה על פנים.
    אשמח לכל עצה
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ושנה טובה.
    תחזרי לרופאה שלך ותדרשי ממנה בדיקות כלליות.
    שנה טובה מלאת בריאות.
  • ללכת לרופאה ולהתעקש על בדיקות כלליות מקיפות !!

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • כמו שכתבו לך - בדיקות מקיפות כדי לברר ממה את סובלת / מה חסר לך בדם וכו'.
    זה יכול להיות מיליון דברים, אבל עד שתדעי בוודאות מזה זה, לא תוכלי לטפל ביעילות.
    תרגישי טוב

• לא רוצה להפחיד חלילה!!!!
    אבל גם לי היה ככה תקופה ארוכה אחרי הלידה בקושי יכלתי לעמוד ולהחזיק את ינאי...אמרו לי ברזל ברזל
    בסוף התמוטתי בבית וזו היתה סכרת במצב מאוד חמור שלא ידעתי על קיומה.לכי תעשי בדיקות כלליות להכל!
    רק בריאות
  • כמו שאמרו לך - בדיקות כלליות מקיפות ויסודיות!!

תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה