היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יצא ככה שבערב חג הייתי אצל הרופאת ילדים שלנו וראיתי אצלה בצד ערימה של מתנות לחג, שכנראה ההורים הביאו...
אני לא חשבתי בכלל שצריך להביא לרופאה, ושבכלל, זה מקובל. אבל הרגשתי לא נעים שאני באה עם ידיים ריקות
14 תגובות
עמוד 1
אנחנו מביאים לדוור ולמנקה הרחובות
לאף אחד מהרשימה לא נתתי מתנה לחג
לרופאת משפחה שלי אני לפעמים מביאה לה מתנות בלי שום קשר לחגים בגלל שאני מתה עליה , היא משהו מיוחד...
לגננת ולמטפלות של עידן הבאתי מתנה. משהו סימלי. הבאתי עציץ קטן עם 2 במבוקים ואבנים בתוך, לכל אחת מהן.
לרופא לא הבאתי לא יצא לי לבקר אותו
לרופאי משפחה נהוג להביא מתנות באופן "לא רשמי" . רוב המתנות מגיעות בראש השנה ופסח. לפעמים ככה סתם . הדור החדש פחות מכירים את זה וחבל. זה מאוד נפוץ אצל עולי ברית המועצות ואנשים מבוגרים לא משנה מה מוצאם. לגננות בגן אני מביאה בראש השנה ופסח. לעוזרת (כשהייתה)רק ליום הולדת. 55555
לאף אחד מהרשימה שלך וגם לא למניקוריסטית שלי
לרופא?? בעבר גם היה נהוג שאותו רופא מלווה את המשפחה במשך כמה שנים ומכיר את כל בני המשפחה היכרות אישית.. היום כל יום במרפאה יש רופא אחר ומי שנמצא- אליו אני קובעת! מי מכיר אותו בכלל? וב"ה לא נתקלתי באף אחד מהם לאחרונה.. בלי עין הרע, טפו טפו טפו..
הבאתי רק לצוות הגן - כלי חרסינה לדבש ובונבונירת הלב הקטן של עלית כל מתנה יצאה לי 20 שקלים...
לא ידעתי שנהוג להביא מתנה לרופא מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חחחחחח המכולת והדוור היה בציניות...
אני הבאתי לגננות כלי זכוכית בצורת תפוח אבל גדול עלה ע10 ש"ח נחמד השנה לא רציתי לקנות בסוף מצאתי משהו זול אז קניתי וכן אני קונה לגננות כי אימי הייתה קונה לגננות שלי כדי שישמרו ויטפלו בי טוב לרופא לא קונה
לרופא שלי אני מוכנה לאפות עוגה (זה משהו שאני לא עושה בדר"כ) לשים הרבה קצפת ולמרוח לה על הפרצוף
לגננות אני מביאה בפסח מתנות.
לשאר הרשימה שלך לא
אף פעם לא הבאתי לרופאה מתנה
אתן מביאות לרופא מתנות לחג? האמת שזה באמת רעיון חמוד! משהו קטן סימלי! מזל האמת שכבר מלא זמן לא ראיתי את הרופאה! ולמי עוד אתן מביאות? לגננות/מורות? לגננות/זסייעות לבוסים? לא! למנקה? כן למוכר במכולת? האמת שרציתי באיזה חג- אבל מה כבר אפשר להביא למי שיש מכולת שלמה?? לדוור? הוריי דווקא כן, גם אני הייתי רוצה אבל לא יוצא לי לראות אותו אף פעם! חבל!