היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, אני בשבוע 6 (+4 ימים), היום כשנכנסתי לשירותים ראיתי דם חום על התחתונים... וגם אחרי פיפי (בניגוב) יש לי קצת דם ורדרד.. אני פוחדת.... אני לא רגילה לנוח ויש לי ילדה קטנה לטפל בה ואני פוחדת שגרמתי לעצמי נזק... הבוקר ניקיתי כמו משוגעת.. (כולל כלור בשירותים ואני יודעת שאסור).... עכשו אני נורא פוחדת שחס וחלילה.... התקשרתי למר"מ אבל אין רופא נשים בתורנות... כדאי לנסוע למיון ? אין לי כאבים בכלל... ולא נעים לי להתקשר לרופא הנשים שלי (שבת וכו''.) חוץ מזה מה הוא יעזור לי דרך הטל' הוא לא יפתח את הקליניקה שלו הרי.... מה הייתן עושות? אם הדימום הוא רק בניגוב נראה לכן שזה יעבור לבד או שהייתן נוסעות למיון?
8 תגובות
עמוד 1
דימום קל בתחילת הריון הוא נפוץ מאוד. תנוחי והרבה!!!!!!!!!!!!!! גם אם תסעי למיון לא יגידו לך הרבה (אני אומרת מניסיון, היה לי דימום בשבוע 8) כל עוד זה דם לא טרי בכמויות, לא הייתי דואגת. חוץ מזה את עדיין בשבוע שקשה לדעת אם יש דופק או לא.... אז אם תבואי למיון ולא יראו דופק (כי עדיין אין), תתחילי להילחץ בלי שום סיבה. כמו שאמרתי, היה לי דימום עם כאבי בטן מאוד חזקים בשבוע 8. אני באתי למיון ורופא נתן לי להבין שתכלס אין מה לעשות... בסוף ילדתי נסיך מהמם שלי בשבוע 40 בול ושאר הריון עבר לי בקלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לך המשך הריון קל, תקין, ארוך ומשעמם!
אני חושבת שמדובר בדימום של השתרשות (אני מקווה שאני לא טועה במילה). אם את רואה שהדימום לא נפסק או מתגבר, אז הייתי הולכת להיבדק.
אם זה משהו חד פעמי, אז הייתי מחכה למחר, אם זה ממש מלחיץ אותך, או לא בודקת בכלל כי זאת תופעה ידועה.
שמעתי הרבה על דימומים כאלה ובסוף היה הריון תקין עם בייבי מושלמים. אנסטסיה- נתנאל פשוט חתיך על... מה זה הפנים המושלמות האלא???!?!?
זה נכון שבתחילת ההריון דימום כזה נפוץ מאוד אך בכל זאת הייתי בודקת. יכול להיות שלא יראו דופק אבל לפחות יראו הריון ועובר וזה חשוב!
בהצלחה ומאחלת שהכל יהיה תקין ןישאר ל 9 חודשים עגולים וכיפיים!
ובלי קשר תשמרי על עצמך!
לדעתי מדובר בהשרשה
גם לי בשבוע הזה היה אותו הדבר...הרופא ענה לי לטלפון ואמר לי לנוח לשתות הרבה ולא לחשוב יותר מידי... זה היה דימום של השתרשות... אני יכולה להגיד לך גם שההריון הראשון שלי הסתיים בהפלה ושם לא היו דימומים ולא כלום... לעומת ההריון הזה שהסתיים במהממת קטנטונת... נסי להיות רגועה אם ממשיך דימום אז מיון...
ונחזיק לך
דימום של השתשרות לא אמור להגיע שבועיים אחרי הביוץ? הגיוני שבשבוע כזה יש השתרשות? (הדם לא זורם מעצמו לתחתונים רק בניגוב...)