למניקות שבינינו - איך לדעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות כמה שאלות....
    1. איך אני יכולה לדעת בדיוק שכל היומיים האלו הם קפיצת גדילה?...
    במשך היום היא דורשת הרבה ציצי כל שעה וחצי שעתיים, אבל בלילה היא בסדר אותם הנקות כמו פעם..... היא יונקת 15 דקות עד עשרים דקות משד אחד וחוזרת לישון, אחרי שלוש שעות קמה לציצי השני... זה בסדר נכון?.. אני מציעה ציצי שני אבל אין היענות...
    2. בדרך כלל במהלך היום היא ערנית ומתוקה.. היום כל היום היא הייתה חסרת סבלנות.. מציצי לציצי היתה הנקה אחת שארכה 45 דקות

7 תגובות
עמוד 1
  • אני רק יכולה לענות לך בנושא ההנקה, למרות שאין לי ניסיון..

ממה שאת מתארת זה 99% קפיצת גדילה וזה ממש בסדר..
  • היי חמודית!
    סביבות הגיל הזה אכן ישנה קפיצות גדילה, אני זוכרת שגם עידני היה ככה.

לגבי זה שהיא לא רוצה את השד השני זה בסדר, בהנקה הבאה תתני לה אותו.
    עידן רוב הפעמים היה יונק מצד אחד. לגבי המשך הוא גם בסדר גמור! ישנם תינוקות שיכולים לינוק 10 דקות ויש כאלו שינקו 30 דקות.

לגבי זה שביום היא היתה חסרת סבלנות, יכול להיות משהו אחר מפריע לה? אולי חם לה מידי?
    אולי לא נוח לה ברגלים? אולי יש איזה טיקט שמפריע לה? (אני סתם מעלה אפשריות קימות).

לגבי הקאקי אני יודעת שתינוקות יונקים לא חייבים לעשות קקי כל יום. אני רק לא זוכרת אם זה 4 אן 5 ימים המקסימום.

אני באמת שלא רואה סיבה לנסוע לרופאה.
    עכשיו חג. בביקור רופא יפנו אותכם למיון (משהו אחר הם לא עושים), סתם חבל לטרטר את הקטנה לבית חולים עכשיו שלא עלינו תידבק במשהו
    וואי חפרתי לך

• מאמוש,
    את לא באמת באמת יכולה להיות בטוחה... אבל זה נשמע ככה .. ויכול להיות שאלו יהיהו ההרגלים שלה לתקופה הקרובה וזה בסדר.

ההנקה היא מצב של המון שאלות פתוחות אבל מה שבטוח שזה המזון הכי נכון עבורה כרגע. פשוט תתני לה כמה שהיא רוצה.. ורק ככה לידיעה תמרי שלי היתה יונקת במינימום 30 דקות בכל פעם...

העיקר שבלילה היא פותחת מרווחים ואת מצליחה לנוח לאט לאט גם הזמנים בלילה יכולים להשתנות... זה שבלילה היא יונקת פחות רק מראה שיש לה יום ולילה והגוף שלה כבר למד להבדיל הינהם

• אההה ניזכרתי בעוד משהו.
    תיקחי מים רותחים שימי בקנקן עם שמיר (כן כן שמיר), תחכי שזה יתקרר את יכולה להוסיף סוכר ולשתות את זה.
    אני זוכרת שלנו זה עזר ליציאות רכות אצל עידן וגם עזר לנו לגזים. ולכאבי בטן.
    זה לא כזה מגעיל כמו שנשמע ועוזר.
    וגם את יכולה לקחת גרגרי שומר ולעשות את אותו הדבר.

• גןגן - תודה כפרות :)))
    אולגה - ממש ממש ממש לא חפרת לי.. אני שמחה על התשובה המפורטת...
    מיטלי - תודה אהובתי על התשובה נמפורטת גם כן...

עכשיו אני טיפלה רגועה יותר...
    ונקווה לטוב לפני שהפיטמות שלי יעשו עליי חרם.. הצילווווו

• היי
    יכול להיות שיש לה קצת גזים לפי מה שאת מתארת ולכן היא לא נינוחה כמו בימים אחרים. פשוט תניחי אותה על הבטן זה יקל עליה קצת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה