ביצי כינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מאמינות..............שלשום הלכתי לצבוע את השיער הספרית אומרת לי"את לא מבינה יש לך מלאאאאאא ביצי כינים הייתי בשוקקק מאיפה""???
    יש לי ילדה עם שיער קצר וכל יום אני בודקת לה מאז שהתחיל הגן ואין לה כלום.... ישר טסתי לסופר פארם קניתי הדרין עשיתי יומיים ומסרק סמיך מקווה שזה נעלם....אני ממש בהלם מאיפה יכולתי להדבק נראה לי מהגן של גי 4 לא היו לי כינים...יש מצב שיש לי רק ביצים בלי כינים?איכסההההההההה
7 תגובות
עמוד 1
  • אומרים שאיפה שיש ביצי כינים יש גם כינים
    אני מציעה לך לקנות את המסרק המיוחד שמוציא גם ביצי כינים
    ולבדוק יום יום את הראש

• מה המסרק הסמיך הוא לא לביצים ולכינים יחד??
  • יו איזה פדיחה לגלות אצל הספרית!
    אני הכי ממליצה על ריזאלטס...
    וכמובן מסרק סמיך
  • חופשי פדיחההההההההה
  • אני משתמשת במסרק סמיך שנקרא אסי2000
    http://www.rafa.co.il/Index.asp?CategoryID=33&ArticleID=268

ובנוסף טובלת אותו בין סירוק לסירוק בחומץ מהול במים, החומץ ממיס את הדבק של ביצי הכינים ומקל על הוצאת הביצים...

• כינים !!! כינים !!! מה עושים ???
    כל חודשיים מתחיל מחזור חדש של חיי הכינים . מהטלת הביצה ועד בקיעתה עוברים כ- 10 ימים .מהבקיעה עד לבגרות עוברים כשבועיים . אורך חיי הכינה הבוגרת כחודש כשבכל לילה היא מסוגלת להטיל 5 - 10 ביצים . כינים שבקעו מההטלה של הלילה הראשון מתחילות את מחזור ההטלה שלהן כעבור כ שלושה שבועות . התיאור הזה נותן לכן רעיון על היקף הבעיה .

אנו פותחים בסדרת " טיפים " מעשיים ועדכוני ידע כלליים , בנושא הכאוב של
    התמודדות עם המכה השלישית . כמובן שהכל בחינם וללא שום התחייבות .ככל שיותר הורים יחשפו לסדרת הטיפים / עדכוני ידע הללו הסיכוי למגר את
    השקץ שלפני השערה יהיה גבוה יותר .

זו הסיבה שהחלטנו לפנות אליכם במטרה לעזור לנו להפיץ את הידע הזה .
    בקשתנו היא : אנא העבירו ( לחיצה על העבר ) את המכתב הנוכחי לחבריכם מכריכם ובקשו מהם ללחוץ על הקישור המצורף או להביע את הסכמתם לקבלת הטיפים באמצעות כל דרך אחרת ( 02-5861007 ,
    [email protected] ) .
    כמובן שלפני כן נשמח אם אתם תביעו את הסכמתכם לקבל את סדרת הטיפים .

במידה ואתם/ן מעבירים/ות את הבקשה הלאה נסו להדגיש שכל מי שמקבל /ת את הבקשה רצוי שיעביר/תעביר אותה למכרים- חברים . כך שמכסימום אנשים יחשפו לטיפים הללו .

חורף נעים
    והעיקר חורף ללא כינים

יורם
    נמאס מכינים ?
    הקליקו כאן
    ושלחו את המייל שנפתח
    בחזרה , כדי לקבל סדרת
    טיפים כיצד להתמודד עם
    הבעיה .
  • תטבלי את הראש בנפט
    סתם מאמי , אני צוחקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה