הקפאת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום,
    האם מישהי מכן מכירה היכן ניתן לעשות הקפאת זרע ומהו התהליך?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אנחנו הקפאנו זרע בשיבא כי בעלי היה צריך לנסוע מהעבודה לחו"ל בדיוק ביום הביוץ.
    אנו עשינו באופן פרטי, לא יודעת איך את מטופלת.
    בעיקרון את צריכה לבקש שישלחו לך הפניה לבדיקת דם של בעלך. הם מבקשים הפטיטיס בי וHIV לפני שמקפיאים זרע בבי"ח.
    יש גם אפשרות לעשות השבחת זרע אצלם. שיהיה בהצלחה
  • היי תודה על התשובה המהירה :)
    האם את מכירה באיזה בתי חולים בארץ אפשר לבצע זאת וגם מה עושים במקרה שבנק הזרע נמצא במקום אחד ואנחנו מטופלים במקום אחר בעיר אחרת? מעבירים את זה?
  • היי מאמי אנחנו מטופלים בהפריה חוץ גופית ועוד בטיפול הראשון מלפני 3 שנים הקפיאו את הזרע שנישאר ושילמנו 560 שח בסורוקה בגביה..ועכשו אמרו שיש לנו זרע קפוא שזה טוב כי עם לא יספיק להם הטרי שבעלי יתן ביום השאיבה אז ישתמשו גם בקפוא כי רמת הזרע שלו נורא נמוכה רק 0.6..
  • היי מאמי

אני מטופלת בסורוקה ולפני 3 שנים הקפאנו את הזרע של בעלי שם. קיבלנו החזר מהקופה על ההקפאה. תבדקי מול הקופה שלך קודם כל אם את מקבלת החזר ואז תדעי גם לאיזה בית חולים לפנות. אני חושבת שכל בית חולים עם מחלקת פוריות צריך שיהיה בו הקפאת זרע. זו דעתי

שיהיה בהצלחה

אפרת
  • הי,
    אנחנו הקפאנו זרע בתל השומר.מניחה שיש כמה בתי חולים שניתן לעשות את זה.
    אם את מביאה טופס 17, לא עולה לכם כמעט כלום. אני עשיתי את זה באופו פרטי ולכן שילמנו כמעט 700 ש"ח.
    אנחנו רצינו להשביח את הזרע באותו המקום שהוקפא כדי לחסוך לנסוע ממקום למקום, בתל השומר עושים את זה, אז אין בעיה.
    זרע קפוא, שלא עבר השבחה מוכנס לתוך תרמוס (שיגידו לך להביא מהבית) והם שמים בתוכו חנקן כדי שישמר. סה"כ יכול להיות בתוך הכלי עם החנקן כמה שעות, אין לחץ לרוץ לרופא.
    אחרי השבחה, אומרים שהמבחנה צריכה לקבל חום גוף. יש כאלה שמכניסות לחזיה, אני פשוט החזקתי ביד במשך שעה וזה בסדר גמור, הוא לא "מתקלקל" בפרק זמן זה.
    מאחלת לך בהצלחה רבה!
  • אני עשתי בפרטי ולא שילמתי כלום באסותא!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה