נעליים לחורף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון אצלנו עוד מוקדם אבל סתם בשביל לדעת
    איזה נעליים אתן קונות לחורף :

מגף גומי?

נעל ספורט?

נעל סגורה?

נעל מבד?

או משהו אחר...

אשמח לדעת גם את הסיבה לכך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
7 תגובות
עמוד 1
  • שי-אל קטנה עדיין לנעליים אבל יש לה כל מיני נעליי בד כדי לחמם לה את הרגליים

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/1yg9h10c1.gif/]
  • בגילאיים הקטנים עד שהם מתחילים ללכת לא שמים נעליים גרביון מכנס עם רגליות גרביים

• לילדה יש את אלפנטן שקניתי לה בשנה שעברה לכחתי בכוונה מידה 23 שיהיה לה לעכשו (עם יהיה קטן נקנה חדשים) ולעצמי קונה נעלי ספורט כי אני לרוב בעבודה ושם נוח עם נעלי ספורט..לבחוץ ויציאות יש לי כבר 2 מגפיים..
  • שאלה מצויינת, אני אחכה לתשובות מבנות מנוסות
  • יש לנו נעלי ספורט ולרוב עוד סוג אחד לפחות (במקרה וזוג אחד נרטב לובשים את השני.
    אם המצב הכלכלי מאפשר, והילד כבר הולך אז אפשר לקנות מגפיים מגומי - כאלו שאפשר לקפוץ בהן בתוך שלולית.

אני עוד לא קניתי, אקנה לו זוג אחד סגור ונוח (ותלוי כמה יעלה זוג מגפי גומי), נעלי ספורט יש לנו.
    בכל מקרה חייבים לפחות 2 זוגות, אם אחד נרטב שיהיה מה לשים.

• אני באופן אישי מעדיפה נעל ספורט, כמובן שיש סוגים שונים בעלי סוליות שונות (תלוי בגיל לדעתי- בגיל צעיר מאוד צריך שהסוליה תיהיה ממש ממש גמישה).
    לדעתי מגף מאוד לא נוח להליכה יומות עבור ילדים קטנים.
    בנוסף עדיף מבד- אפשר לכבס וקל לייבש.

• לתקופת המעבר (לעכשיו) קנינו לה נעלי בובה וזוג של נעלי ספורט.
    ועוד איזה חודש-חודשיים נקנה לה מגפי גומי ומגף גבוה בנמרוד. יש לה גם חצי מגף
    משנה שעברה שעדיין עולה על הרגל...
    כשבריאל עוד לא הלכה, הייתי קונה לה את נעלי טרום הליכה של פוקס,
    גם בשביל שיהיה חם ברגליים וגם ליופי כמובן. (נעליי ספורט ומגפיים)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה