התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב, בנות יקרות
    כבר יותר מ4-5 ימים שלינוי משלשלת (סליחה...), עכשיו זה לא קורה במשך כל היום, אלא פעם פעמיים ביום שיש לה ממש שלשול שבורח לה מכל הבגדים וזה, משהו מזעזע...
    יש לציין שאין לה חום, היא פעילה, היא שותה ואוכלת (לא אכלה רק יום יומיים טוב בתחילת השלשולים, כרגע אוכלת בסדר 55)... רשמתי אותה לרופא, אבל זה רק ביום שלישי - אנסה בכל כוחי להקדים אבל בינתים מה נראה לכם? נתתי לה אורז וביצה קשה אבל זה ממשיך, לא שלשול של כל היום וכמויות אלא ממש פעמיםם ביום של שלשול ואז כאילו לא היה כלום. בטח איזה וירוס או משהו - מה דעתכם? יש טיפ?
    שתרגיש טוב הנסיכה שלי!

11 תגובות
עמוד 1
  • הי !

קודם כל שתרגיש טוב

• בוקר טוב בובה,

אני לא מבינה בזה אבל מאחלת שיעבור במהירות ושתרגיש טוב הקטנה
  • מה עם שיניים? יצאו לה כבר טוחנות? כי אצל נתנאל לפני כל טוחנת היה שילשול.
    ווירוס בלי חום....לא נראה לי.
  • יכול להיות שיניים באמת.
    אנסטסיה איזה חתימה מעלפת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • זהר אותו דבר כבר יותר משבוע

• תרגישו טוב.
    תקפידי על שתייה מרובה.
    אם ממשיך תנסי להידחף לרופא
  • היי מאמי לדיאנה היה את זה מלפני כמה חודשים גם פעמיים שלוש ביום ממש בשינה היה כול הגב שלה בזה והיה בורח מהטיטול למעלה.. הלכנו לרופא והוא אמר לשים לב עם זה מהחלב הרגיל שהיא שותה בשוקו או אוכלת חלבי ואכן באמת זה היה קורה אחרי ששתתה שוקו בבוקר או אכלה גבינה או כול מוצר חלבי אחר.. כמובן הפסקנו אז עם החלב אבל כרגע היא שותה שוקו והכול בסדר אולי היה איזה וירוס שרגיש לחלב לא יודעת.. אהה גם תשימי לב עם אין לה טולעים לנו הרופאה נתנה איזה תרופה שמזריקים אותה לתוסיק לכול מקרה עם יש או אין.. ויכול להיות מאוד שזה גם מהשיניים אבל תנסי בכול אופן לא לתת לה חלב כרגע..ותקבעי טור לרופא ילדים אחר לא חייב דווקא שלה..
  • תודה, מקסימות שלי!
    הצלחתי להקדים "בכוח" חחח את התור להיום בערב... ברוך השם
    אולי שיניים באמת, היא מוצאיה שיניים כל פעם במקום אחר, יוצא לה לאט מייגע ולא הרבה...
    נסטיוש, בהחלט החתימה מהממתתתתתתתת

תודה ולכולם בריאותתתתתת

• אין לי עוד מה להוסיף על העצות המעולות שקיבלת, אורז ובננות קצת לא בשלות הם הפיתרון הכי טוב שאני מכירה, יחד עם הימנעות מאכילת מוצרי חלב...

אני שומעת מהרבה על הוירוס הזה של השלשולים שמשתולל עכשיו, טוב שהצלחת להקדים את התור לרופא

• הבנות כבר ענו לך
  • תודה רבה!
    נמתין לערב, לרופא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה