עזרה בבקשה ....לא יודעת אם להשאיר את הילד בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני שנים בפורום פחות מגיבה אבל בהחלט קוראת חייבת את דעתכן בספטמבר הכנסתי את הילד לגן פרטי הוא בן שנה ושלושה חודשים אחריי שהייתי איתו בבית שנה וחודשיים מהיום הראשון ההסתגלות שלו הייתה מאוד קשה וזה ניכר בהתנהגות גם אחריי שעות הגן אבל מעב לזה הוא כל הזמן חולה הספקנו כבר להתאשפז עם וירוס של שילשולים והקאות יש לו פריחה מטורפת בישבן היה לו צינון עם חום ושוב פעם כל החג הוא היה חולה עם שילשולים שיעול וחום הוא ממש ירד במשקל וישנה ריגרסיה בכל שאר התחומיםזה ילד שבדרך כלל בריא אני מרגישה שאני עושה לילד עוול אולי הוא עוד לא מוכן רצוי לציין שהוא עוד לא הולך יש לי את האפשרות להישאר איתו עוד כמה חודשים בבית חשבתי אם לא להחזיר אותו לעשות את זה עכשיו עם כל החגים מה אתן אומרות אני במצוקה קשה מאוד בבקשה אשמח לתגובות מכל האמהות  
11 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו זה תקופה שילדים חולים המון
    אני זוכרת שהגדול שלי היה חולה הרבה והוא לא היה בגן כל הזמן וירוסים ומחלות
    חיסנת אותו לרוטה?

אם יש לך מישהו שיכול לשמור עליו ולעזור לך תשאירי אותו עוד קצת בבית ותחכי לתקופה שאחרי פסח ותכניסי אותו

• היי מתוקה הבת שלי מאז שהכנסתי אותה לפעוטון בגיל שנה הייתה חולה כול השנה אבל ממש כול השנה שעברה בפעוטון פרטי.. כרגע היא פחות רגישה למחלות בגן אבל הרבה מנוזלת.. היו כאלה חודשים שהייתי משלמת סתם לפעוטון כסף (והמון כסף) על חודש שלם והילדה הייתה איתי בבית כי הייתה חולה.. תראי זו תקופת הסתגלות לגן אין מה לעשות מאמי, אבל עם את אומרת שיש לך איפה להשאיר אותו ועם מי עוד כמה חודשים אז תעשי את זה, לי לא היית ברירה..בהצלחה..
  • הי!

• הסתגלות שכזאת למעון קוראת בכל גיל
    במקרה גם אני הכנסתי את להב שלי למעון גיל שנה וחודשיים
    הילדה 3 חודשים היתה חולה בלי סוף משלשולים לדלקת ריאות לוירוס במיתרי הקול (

• כמו שסיון אמרה המחלות וההסתגלות זה משהו שבא כשמכניסים את הילד לגן בפעם הראשונה.
    את עדן הכנסתי למעון בגיל 5.5 חודשים ואחרי שבוע היא כבר הייתה חולה. אבל ההסתגלות שלה הייתה מאוד מהירה כי היא הייתה קטנה ולא ממש הבינה מה זה פרידה מאמא לכמה שעות.
    עם אגם אני הולכת לעשות את אותו הדבר
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל תודה על ההתיחסות יכול להיות שזה קצת מעבר אולי באמת שאני לא סגורה על הגן בלב שלם הכנסתי אותו לפעוטון/גן הכי טוב ברעננה המליצו לי עליו עוד שהייתי בהריון אולי הייתי פזיזה בבחירת הגן סתם שתבינו עולה לי 2300 שח עד שעה 13:00 ללא ימי שישי שמה של הגננת הולך לפניה אבל לי מרגיש שאולי היא אובר נחמדה שזה מחשיד מגישה חוסר כנות ממנה אולי פה טמונה הבעייה אתן חושבות שאם אני מוציאה אותו עכשיו גם כך. יצא לו להיות בגן רק שבועיים און ואוף ויש את כל החגים וכו׳ זה יהיה קריטי אולי יש מסגרת של חוגי העשרה וכו ואז אני יכניס אותו רק אחרי פסח אני לא יודעת כמה זה יבלבל אותו כי שוב הוא היה רק שבועיים בגן יש לי את האפשרות אני עובדת מהבית גם ככה רוב המטופלים באים בערב כך שהגן לא משרת אותי חשבתי שלילד יש צורך במסגרת זה לא משרת אותנו משום בחינה מה אתן אומרות אוףףףףףף אני מבולבלת
  • לא להוציא.
    כמו שהבנות אמרו לך, זה שלב שחייבים לעבור.
    אם תוציאי אותו עכשיו תעברו את זה עוד פעם.
    תני לו להסתגל.

• בוקר טוב, מקסימה! כיף לראות אותך כאן

• מניסיון יקירתי,
    כשיש ספק אין ספק
  • השנה הראשונה בגן היא שנה של מלא מחלות. זה ממש מוכר וידוע.
    וזה מפתח את המערכת החיסונית. ואין מנוס מזה.
    לדעתי- זה שאת בבית עכשיו זה עוד יותר טוב, כי ככה תוכלי לעבור איתו את השנה הזו בלי להפסיד המון ימי עבודה.

מיכל

• בנות תודה על העזרה ועל התגובות המגוונות אולי באמת אני אבדוק פעוטון אחר אבל ישאיר אותו במסגרת וליהי עוקבת באדיקות אחרי התמונות של הבובה בפייס היא בגיל של הראל בערך בונבונים קטנים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה