בנות דחוף לי ביותר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו עם הייתי מזריקה תמיד ב8 וחצי בבוקר דקא אז עכשו בגלל שהשעון זז אחורה אני אמורה להזריק ב 7 וחצי? עם אזריק בול ב 8 יקרה משהו? פשוט לא מסתדר לי מבחינת משמרות ליליות שלי להזריק ב7 וחצי אני רק ב8 בבוקר יהיה בבית.. דחוף מי שנימצאת כאן עכשו באיזה שעה עליי להזריק עכשו?
4 תגובות
עמוד 1
  • טוב לא משנה בסוף הזרקתי ב 7 וחצי..מקווה שלא יהיה נזק עם שבוע הבא אני יזריק בשעה 8 בבוקר כי שבוע הבא זה משמרות לילה אצלי..
  • לא נראה לי קריטי שעה פחות שעה יותר.. שיהיה בהצלחה
  • איפה את עובדת??? בשעות האלו?

שוטרת?

בכל אופן לא נראה לי שזה משנה שעה יותר או פחות, פשוט מעכשיו תתמידי ב-08:00,

בהצלחה מחזיקה לך
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי שיר חחחחחח לא אני לא שוטרת..עובדת במפעל ליצור צ'יפים אלקטרוניים לחו''ל והמפעל עובד 24 שעות כול משמרת שלנו היא בת 12 שעות שבוע בקרים מ7 בבוקר עד 7 בערב ושבוע לילות שזה הפוך מ 19 בערב עד 7 בבוקר ככה שרק ברבע ל 8 אני ניכנסת לבית..השאיבה אמרו צפויה ל 16/10 אמן שהטיפול יצליח..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה