-
אולי כדי שתשאבי לה ובבית תלכי עם חולצה
בלי חזיה כדי שהפצע יתייבש אני זוכרת את עצמי
שואבת בידיים מרוב כאבים
אבל תזכרי שזה עובר
-
-
ממי אני לא יודעת מה לייעץ לך
כמו שאת יודעת אני לא עמדתי בכאבים הללו גם לא 3 ימים אז...
מה שלא תחליטי שתדעי לך שאת אמא מעולה!!! בהנקה או סימילאק זה ממש ללא עקרוני.
אולי תקראי שוב ליועצת הנקה?
-
לא יודעת מה לייעץ לך.
לא הנקתי את הבנות בכלל.
תרגישי טוב
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
מאמי למה את סובלת אם לא הולך לך עזבי
אחותי הניקה את הבת הראשונה והיא עשתה לה ממש טראומה ובשני היא לא הניקה והילד גדל למופת תאמיני לי היום יש ממש תחיליפם טובים
גם אני מאוד בעד הנקה וגם אני מתכוונת להניק אבל אם זה משפיע עליך פסיכולוגית ומכניס אותך לדיכאונות אז עזבי עדיף שתישראי שפויה ועם כוחות לגדל את הילדה
זו לדעתי לפחות
-
נשמה, תקשיבי , שתי הפטמות שלי היו נראות כמו גלד אחד גדול !
הכל סדוק, הכל מדמם ! אני ממש מבינה אותך - זה כואב בטירוף !
בכיתי כשהיא ינקה ..
לכי לשילב/ סופר פארם/ בית מרקחת - קני לך משחת לנולין - זה מעולההה
זה ירפא לך תוך יומיים שלושה את הכל !
את לא חייבת להפסיק להניק אם את רוצה להניק.. תשתדלי לא לשאוב בזמן הזה כי זה מאוד כואב.
קני את המשחה..ובהצלחה!
אה, בנוגע לאין מספיק חלב- שתי המוןןןןןןן מים , ותאכלי מרק מידי יום , קני כדורי חילבה (לי זה עזר) ואל תשתי תה עם נענע - זה מייבש.
ומה שתחליטי- אם להניק או לא - תדעי שאת עושה הכי טוב עבור הילד שלך ואת תהיי לו אמא מדהימה. את לא חרא של אמא
-
תקשיבי גם לי הייתה את הבעיה שלא היה לי מספיק חלב וכאבו לי הפטמות ממש, אני הפסקתי לשאוב ועברתי לסימילאק ונהיה לי הרבה הרבה יותר קל גם אני הרגשתי רע מאוד עם זה שהפסקתי אבל לא יכולתי יותר לסבול, והחליפי חלב מעולים אין לך מה לדאוג הילדה שלך תגדל יפה גם בלי הנקה. היא צריכה אימא מחייכת ולא סובלת. מאחלת לך הרבה בהצלחה עם כל מה שתבחרי לעשות.
-
-
מאמי אני מזה מבינה אותך
-
אין לי עדיין עצות
-
תודה בנות מהממות שלי...
אני מורחת משחה את הלנולין מהבית חולים עוד ועדיין אין שיפור,
הזמנתי יועצת הנקה ואחרי הפגישה איתה חל שיפור מסויים אבל עדיין אני עם כאבים מטורפים
ביקשתי ממנה לבוא היום עוד פעם עם דמעות בעיניים וניסיתי גם לדבר עם גיסתי לעצה... שאמרה שההחלטה היא שלי....
אני כבר לא יודעת מה לעשות מצד אחד מטרנה לא הרגה אף אחד מצד שני היה מאוד חשוב לי להניק ועכשיו שאני סובלת מזה אני מרגישה שזה לא הוגן כל הסבל הזה.. כל הסבל של לפני הלידה, של הלידה ושל הפיטמות עכשיו למה זה מגיע לי?...
אתמול בלילה כבר כלכך נשברתי שחשבתי שאני עשיתי טעות שבכלל רציתי ילד.. ואני כלכך כועסת על עצמי על המחשבה שעברה לי בראש כי אין דבר שמסב לי אושר יותר מהילדה שלי... אוףףף אני כזאת נוראית!!!!
אני כבר לא שואבת כי אני מרגישה שאין הרבה מה לשאוב פעם אחרונה ששאבתי הצלחתי ממש בקושי להוציא 60 מיליליטר והיא שתתה את זה כאילו נתתי לה נישנוש...
-
לי היו פצעים עד שהגעתי למצב של דלקת חמורה ביותר פעמיים עם ארבעים מעלות חום. הייתי מציעה לך לקנות פיטמות סיליקון עד שפצעים קצת יגלידו וזה פחות יכאב
]
]
-
מאמי
-
ליבי...
כן מאמי שלי אני מורחת לנולין.... ואני מורחת עוד מהבית חולים...
יועצת הנקה זו תהיה הפעם השניה שהיא באה נקווה שנראה את האור...
בגלל הקפיצת גדילה הפיטמות שלי צועקות הצילו ואני כבר לא יודעת אם באמת בא לי להמשיך להניק :(((
-
קפיצת גדילה זה יומיים שלוש בערך.
אם זה ממשיך מעבר אז כנראה שחסר לה - למרות שזה לא הגיוני כי היא עושה הפסקות גדולות בלילה.
אני מאד מקווה שהיועצת תעזור לך.
ואם לא אז לא קרה כלום. את החלק החשוב (שזה השבועיים הראשונים) נתת לה!!!
מקסימום תנסי לשלב תמ"ל, אולי יקל עליך איכשהוא.
-
היי
-
-
מאמי העיקר שאת מעודדת עכשיו, מקווה שיחלימו לך הפטמות במהרה (איזה איחול מצחיק