איזה פחד !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב ושבוע טוב,
    היום בלילה הרגשתי שיש לי קצת גזים וישנתי ממש גרוע ....באמצע הלילה התעוררתי עם כאבי תופת בבטן וממש נבהלתי הלכתי לשירותים אבל אז הרגשתי ממש רע וחזרתי לשכב כולי מכוסה זיעה קרה
    פחדתי פחד מוות אחרי ששכבתי ככה כ 20 דקות בתקווה שזה יעבור ולא עבר בעלי פתאום התעורר ראה אותי ככה ונלחץ אמרתי לו יאללה נוסעים למוקד
    קמתי הלכתי לשירותים לשטוף פנים כולי מקופלת עשיתי עצירה על האסלה והנה פלא הגזים יצאו ואיתם גם "מספר 2 "
8 תגובות
עמוד 1
  • היי הלן מאמי,
    בהריון הראשון אני זוכרת התקפה של כאבי בטן שהתקפלתי ממש (הייתי בערך בשבוע 6) בסוף הכל יצא בשירותים..
    אבל איך נבהלתי....
    גם היום בהריון הנוכחי אני מפחדת עדיין לעשות מס' 2 בשירותים (מפחדת ללחוץ) פסיכולוגי.....
    אני גם מפחדת לישון כבר על הבטן...
    אתמול היה לי דימום קל, זה ממש מפחיד...
    הרמתי טל' לרופא נשים שלי הוא אמר לי לנוח ולעקוב שלא יתגבר...
    אז הבוקר זה כבר הפך ליותר כתמים חומים, יש לי אצלו ביקורת יותר מאוחר , אני מקווה שהכל יהיה בסדר ב"ה...
    מה חוץ מזה ? יש לך כבר תופעות אחרות? בחילות למשל?
    לי עדיין אין בחילות...
  • הי הלן מאמי,

קודם כל- להירגע
  • ווואי יולי את לא מבינה איזה פחד !!!
    גם עכשיו הרגע הייתי בשירותים מה זה !! אלוהים !!
    אני לא אוכלת כל כך הרבה כדי ללכת כל כך הרבה לשירותים
  • הלן
    מותר ללחוץ. אין קשר בין לחיצות למספר 2 לבין העוברינו.
    מה שכן, כאבי הבטן בהחלט יכולים להיות בזכות ההריון, ההורמונים גורמים לשינויים במערכת העיכול ולכן יש מצב שזה מה שגרם לכאבי הבטן הלא נורמאליים ולכל הגזים.
    לגבי האלרגיה תתיעצי עם רופא מומחה...

המשך הריון קל עגול ומשעמם

• תודה
    אולי הפחד שלי ללחוץ פסיכולוגי
  • המשך הריון קל ותקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מותק אין לי מושג מה להגיד לך
    רק שתרגישי טוסב

• תודה מקסימות
    ביינתיים אני לא יוצאת מהשרותים חחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה