שבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב ושבוע טוב,
    היום בלילה הרגשתי שיש לי קצת גזים וישנתי ממש גרוע ....באמצע הלילה התעוררתי עם כאבי תופת בבטן וממש נבהלתי הלכתי לשירותים אבל אז הרגשתי ממש רע וחזרתי לשכב כולי מכוסה זיעה קרה
    פחדתי פחד מוות אחרי ששכבתי ככה כ 20 דקות בתקווה שזה יעבור ולא עבר בעלי פתאום התעורר ראה אותי ככה ונלחץ אמרתי לו יאללה נוסעים למוקד
    קמתי הלכתי לשירותים לשטוף פנים כולי מקופלת עשיתי עצירה על האסלה והנה פלא הגזים יצאו ואיתם גם "מספר 2 "
7 תגובות
עמוד 1
  • וואו טוב לדעת שעוד מישהי עוברת את זה.....

אז ככה:

1. שבוע לפני שגיליתי שאני בהריון היה לי עצירות מטורפת ורק גזים...(ועוד הייתי באילת...סיוט...)
    אחרי שגיליתי שאני בהריון גזים מטורפים ושלשולים כל היום (סורי..חחח) בשבוע האחרון אני מקבלת מן חולשה ולחץ נוראי בבטן שאני חושבת שזה כאילו כאבי מחזור מטורפים+וירוס בקיבה....ואז הגזים משתחררים ויש לי תחושת רווחה ואחרי כמה דקות זיעה קרה ואני רוצה רק לשכב במיטה ולהירגע מכל הסיטואציה...
    אולי שווה לשאול בפורום את הד"ר...

2. אני לא שמעתי שזה מסוכן ללחוץ רק בשבועות הממש מתקדמים (וגם זה בגדר שמועה..)

3. סביר להניח שהאלרגיה שלך תהיה יותר עדינה וגם ככה כל הגוף.. אני ממליצה ללכת לרופא שיתן לך משהו לאלרגיה (אני מניחה שזה במיוחד בבוקר...) שמתאים לנשים בהריון..
    לסיכום הלן: טוב לדעת שעוד מישהי מרגישה נורא כמוני...חחחח

אגב, התחילו לי בחילות נוראיות בערב במיוחד... אני לא מקיאה אני רק חושבת שעולמי חרב מרוב שרע לי ...
    מה איתך?
    גם לך יש כבר בחילות?
  • היי קורינוש
  • אז אני ממש רעבה!!!

ועד שכבר אני אוכלת יש לי בחילה ואני עוזבת את האוכל...
  • היי הלן,
  • פאני אלוהים את פשוט לא מבינה אני לא יוצאת מהשירותים היום
    מטורף!!!

• היי הלן מאמי,

שאלתי את הרופא בפורום...

תשובתו הייתה:

"לא נעים אבל תקין"...

תוכלי להיכנס לשאלה שלי היא בקטגוריית : "כאבי בטן"...
  • מסתבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה