היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא קרה שום דרמה אצלי בחג והרגע חזרתי מהמיון שוב לאחר ביקורת וכרגיל מוניטור אולטרסאונד ושום דבר נאדה. תאמת יש קצת צירים שחלק אני מרגישה יותר וחלק פחות וגם המוניטור הראה צירים לא ממש סדירים ואין שום פתיחה וכל עוד לתינוקי הכל תקין מלבד העובדה שהוא קטן הם לא רואים סיבה ליילד אוף אני כבר רציתי שיילדו היום כי אני הולכת להיתקע בכיפור בבית חולים. הזמינו אותי לבוא שוב ביום רביעי אם לא תהיה שום דרמה מעניינת. אתמול ניקיתי את הבית ושום דבר
25 תגובות
עמוד 1
נראה לי שאפשר לעשות קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יש כמה שיטות לזירוז טבעי - סקס, הליכות, מסאג' ביד נסי אולי יעבוד
מאמי תנשמי עמוק!!!! זה יגיע!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
עוד מעט לא נשאר לך עוד הרבה
רגע, לא עקבתי.. את במעקב הריון בסיכון? למה הייתי במיון? מה הלחץ?? את עדיין לא ב40.. תני לקטן לגדול ולהיות בבטן כמה שצריך יש לך מלא זמן...
מה שהדסקה כתבה
את לא חייבת לחזור לעבודה. את יכולה לצאת לחופשת לידה מעכשיו או פשוט לקחת ימי מחלה...
לא פשוט לעבוד בשבוע כזה, אני זוכרת את עצמי
בכל מקרה, ככל שהוא נשאר בבטן כך יותר טוב... אני מבינה שהמעקב מייגע, אבל לא נשאר עוד הרבה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה סרט ממש מתזזים אותך מקווה שתיהיה כבר אחרי
אני שמעתי ( לא ניסיתי) שאם שואבים כמו ששואבים חלב זה עושה ירידת מים
תרגישי טוב מקווה שזה יקרה בקרוב
לא ניגמר לך!!!!
מניסיון- וידע של הרופא..... אם יש פתיחה סקס מזרז
תודה בנות אני בהחלט זקוקה לקישטא ננסה את הפטנט של עירית
שוב אני שואלת: מה הלחץ????
הדסקה, אם הכל היה רגיל היתי אומרת נו נחכה ומתי שיבוא יבוא אבל בגלל שתינוקי קטן כבר שבועיים אני מתגלגלת בין יאשפזו, יילדו וכ ונמאס ליייייי
למה לא עושים לך סטריפינג זה עובד כמו קסם ...כשהייתי בהריון עם יאירקו עשו לי סטריפינג כבר באותו הלילה ילדתי . זה עובד כמובן רק בתנאי שיש פתיחה (לי היה פתיחה של 1 ס"מ) בהצלחהההה
תאמת שלניאדו לא ממהרים לעשות זירוזים אם סיבה ממשית מעדיפים שיבוא מהטבע הרי לפני שבועיים רצו ליילד אותי בתה"ש וסירבתי להישאר שם והלכתי ללניאדו ושם לא מיהרו לעשות זירוז. אבל באמת אני אשקול את העניין מחר כי מזירוז כמו פיטוצין אני מתה מפחד
למה את מפחדת מפיטוצין?? הלידה של שקד הייתה טבעית??? אם הייתה קיסרי אז לא נותנים פיטוצין
ואחרי הלידה של אריאל עם פיטוצין ושעות בחדר לידה -זה לא כ"כ נורא כנותנים ביחד עם זה אפידורל. את יכולה להתחיל לעשות עיסוי פטמות-זה כואב ויכול להואיל לצירים יש מקום ברגל שעם מעסיקם אותו זה קשור לרחם וגם כואב ואמור לגרום לזירוז
תני לטבע לעשות את שלו אני יודעת שאין לך כוח עם כל הריצות ושאת רוצה להיות אחרי -זה לא ימשך עוד הרבה
בנתיים לא היו צירים בלילה לא נראה לי שזה מוביל ללידה
הייתי במצבך בהיריון של אדיר הייתי עם פתיחה של שתיים וחצי וצירים לא סדירים במשך חמישה ימים ושום דבר לא התקדם ובסופו של דבר נתנו לי זירוז וילדתי למה את מפחדת מזירוז? את שתי הלידות שלי ילדתי בזירןז וברגע שנותנים לך אפידורל את לא תרגישי כלום ועם פתיחה של שתיים את מהר תקבלי אפידורל שיהיה בהצלחה ולידה קלה
] ]
באמת אם את אומרת שהוא קטן אז למה לזרז?
וואיי איזה בעסה מאמי
יש לך עוד שבוע לפחות למה הלחץ???? שיהיה בהצלחה ולידה קלה