שאלה בנושא פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.. מקווה שתוכלו לעזור לי
    היום בבוקר הייתי אמורה לעשות הזרעה לאחר 3 ימים של זריקות פיורגון ואוביטרל ביום שישי.. לפני ההזרעה עשיתי בדיקת זקיקים , ובבדיקה נמצאו לי 8 זקיקים בגודל 23 על 24 , הרופא אמר לי לא לעשות הזרעה החודש כי יש לי סיכוי שיצא לי חמישייה, למישהי קרה מקרה כזה?? עד שסוף סוף כל התנאים לטובתי, אומרים לי לא לעשות הזרעה וגם לא לקיים יחסים עם בעלי..
10 תגובות
עמוד 1
  • הזוי זה מה שהרופא אמרלך? אני בשוקקקק

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אוייי מוזררררר...אני הייתי מתווכחת עם הרופא שיעשה לי בכל זאת או שהייתי כן מקיימת עם בעלי......אבל אני משוגעת בדברים האלה לא אכפת לי לקחת את הסיכון....

• היי זוהר, באמת אחד מהתופעות לוואי של ההורמונים זה ריבוי זקיקים וכתוצאה מיכך גם ריבוי עוברים (אם התרחשה הפרייה) לכן הרבה רופאים לא ימליצו לך על זה..
    אבל... זוהי החלטה שלך, זה לא בהכרח שתיהיה הפרייה עם ריבוי עוברים, יכול להיות שרק עובר אחד ייקלט.
    אם את רוצה ומוכנה לתוצאות שאולי ייקרו תבקשי לעשות בכל זאת הזרעה, אם הוא לא מוכן לזה תקיימו יחסים היום ומחר.. ( כמובן רק אם את רוצה)
  • ממש מוזר, התווכחתי איתו והוא אמר לי שהוא בכנס והוא לא יכול להרחיב יותר מידי בנושא, אני באמת שוקלת לקיים בכל אופן יחסים עם בעלי, עד שכל התנאים עובדים לטובתי אני לא רוצה לפספס את זה ... יום שישי קיימנו לפי ההוראה של הרופא ב-1 בלילה אחרי האוביטרל.. יש לי סיכוי להיקלט מיום שישי??

• איזה חצוף! מה זאת אומרת שהוא נימצא בכנס ולא יכול להרחיב??
    אין לך אחות פוריות ? או רופא מחליף במרפאה?

כן, את יכולה להיכנס להריון אם קיימת יחסים ביום שישי, הזרע יכול לשרוד כ- 3ימים ברחם ( ויש כאלה שאומרים שגם 5 ימים) אז הביצית בטח כבר בחצוצרה ביום שבת בערב (בערך 24-30 שעות מהאוביטרל) אז יש סיכוי טוב להריון!!

בהצלחה!! ושכל מה שאת רוצה ייתגשם אמן!!
  • לי היו שני זקיקים והייתי בהריון עם תאומים
    לא מאמינה שהרופא אמר לך לא לנסות זה הרי טיפשי כי כשמזריקים פורגיון יש סיכוי שיהיו כמה זקיקים נשמע לי מוזר אני הייתי כן מנסה אבל זו דעתי אני לא רופאה
    מה שלא יהיה מאחלת לך המון בהצלחה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הייתי מנסה בכל מקרה.לכל זקיק רק 20% היקלטות... אם יהיו תאומים או יחיד זה גם טוב. יכול גם לא להיקלט כלום.. לי היו 2 זקיקים ולא נקלטתי ואז היה לי זקיק אחד וכן נקלטתי..אי אפשר לדעת.
    בהצלחה.

דברו איתי בפייסבוק

• המון תודהההה בנות!!!!! אני באמת ינסה בכל זאת, הזרעה לא מאושרת לי , אז אני ינסה באופן טיבעי ..
    תודה רבה רבה רבה חיזקתן אותי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני מקווה שתחזרי לפורום עם בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה