-
איזה כיף היה לקרוא את הכל...
אז יאלה הילדה נרדמה לה מעט ואני יכולה לשתף גם...
*יום ראשון נסענו לדרום הייתה חתונה של חברים ממש טובים שלנו ופעם ראשונה שככה עזבתי את אגם לכמה שעות עם סבתא שלה.... היה כל כך קשה.. ומצד שני החתונה היתה כלכך מרגשת שהיה טוב שהלכנו...
*היינו בדרום מיום ראשון ולא היה זמן לכלוםםםם, ניסינו לעשות סידורים ביום שני ולא הספקנו הכל...
* סבא וסבתא שלי קנו לי למתנה ללידה את המנשא בייבי ביורן ואני מאושרת שלקחנו אותו...
* ערב חג היה אצל ההורים שלי, היה מעולה עם הדוד והסבא וסבתא.. הכנתי לארוחת חג את הפטה כבד ששי הכין במאסטר שף היה מדהים!!!! טעים בטירוף!!! ועוגת גבינה עם זיגוג לימון יצא לא ממש משהו.... לא נורא
* ביום חמישי נסענו לעל האש אצל אחות של בעלי.. וראינו את השיפוץ שהם עשו בגינה ועם הרהיטים החדשים עלה להם 30,000 שקל
-
סיון, נשמע שהיה לכם אחלה חג.
וכמובן שהקטע עם נתי (השימפנזה) פשוט ענק!!!!
אני מתארת לעצמי כמה בדיחות נתי שלך ספג!!!
-
-
סיון נשמע שממש נהנתם
-
ואוו כמה פעילות בארבעה ימים
-
אה ושכחתי לשתף חחח
אז עשינו את החג אצל אמא שלי הייתי בטוחה שבעלי יעשה עם המשפחה שלו אבל הוא הפתיע אותי וגם נשאר עד מוצ״ש
-
טוב אז ככה:
בערב החג היינו אצל דודים של בעלי והיה מאוד נחמד. כולם התלהבו מעדן ומאגם.
בחג היינו אצל ההורים שלי והיה ממש כיף.
בחג שני היינו אצל חמי וחמתי בארוחת צהריים. היה מצחיק.
אתמול כבר נשארנו בבית וזה היה מרגיע ונחמד.
סגרנו צימר ליום הנישואים בעוד שלושה שבועות ואני כבר מתכננת את היום הולדת של עדן שיחול ביום שבת הקרוב אבל המסיבה תהיה בערב סוכות לצד שלי ובשבת הבאה לצד של בעלי
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
סיון, נשמע שהיה לכם חג מדהים וכיפי, אין יותר טוב מזה!
אנחנו כל החג היינו בנופש עם המשפחה של בעלי ועם ההורים שלי ואחי.
זו מעין מסורת משפחתית כזו שבכל ראש השנה נוסעים לקיבוץ אחר.
השנה היינו בקיבוץ מלכיה בצפון.
הקיבוץ הזה פשוט מדהים ביופיו - איזה טבע, כמה ירוק ואיזה אויר! והמזג אויר היה
פשוט תענוג, לא חם ולא קר! בערב היה קצת קריר, אבל הבאנו הרבה בגדים חמים.
טיילנו המון, הלכנו לבריכה, היינו בחווה ועשינו רכיבה על סוסים, כל יום עשינו
על האש - יאמי! בריאל קיבלה מההורים שלי מלא בגדים מהממים
לחורף ותלת-אופן של דורה - ממש חרשה עליו בימים האלה, היה מצחיק
ללמד אותה לדווש לבד
-
סיוני נשמע שנהנתם חבל על הזמן
-
איזה כיף שהחג עבר בטוב... מזל טוב לאימא אחלה מתנה
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/1yg9h10c1.gif/]
-
אחלה שרשור...
אז אנחנו ערב חג היינו אצל אחותי, אנחנו משפחה קטנה, 7 אנשים סה"כ (לא כולל הורים של בעלי). אני הכנתי בבית סושי ועוגה.
יצאתי עם תובנה אחת: לא לנסות מתכונים חדשים כשמכינים משהו והולכים לאורחים, העוגה יצאה טעימה, אבל מזעזת למראה.
בעלי עבד חמישי+שישי כל יום 12 שעות, אז שכנעתי את גיסתי לבוא אליי לארח לי חברה. יצאנו לאכול במסעדה ואח"כ לסרט. היה ממש נחמד.
יום שישי "ישנתי" (המרכאות הן כי זה כאילו אני ישנה מלא אבל אני בעצם לא ממש מצליחה לישון 80% מהזמן) עד השעה 3 בערך.
בעלי חזר הביתה רק ב-9 בערב גמור מעייפות.
ביום שבת קמנו ב-2 בצהריים, נורא רציתי שנצא קצת החוצה לטייל או אפילו לנשום אויר, אבל הוא היה צריך לנסוע לעבודה ב-6 אז לא התאפשר.
בקיצור היה חג מעפן למדי, אבל אני שמחה לראות שיש בנות שנהנו.. מקווה שכשהצוציקית שלי תצא, יהיו לי גם חויות נעימות לספר מטיולים
-
חחח סיון יקרועה!