היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דיברנו בארוחת צהריים שבת אצל חמתי על הוצאת דרכונים לילדות ושלא נתנו לי להוציא כי הן לא היו איתי ומתברר שחייבים להביא אותן איתי. שאלו אותנו אם אנחנו מתכננים טיול לחול. אני הודעתי חד משמעית שאם יש מלחמה אני לוקחת את הבנות ובורחת מהארץ. אומרים שהמלחמה הבאה תהיה גדולה ובכל הארץ ולא נראה לי שיש מקום בטוח לברוח אליו. ושלפחות שאם תהיה לי ההזדמנות שאני אהיה מוכנה לזה מראש עם דרכונים לכולנו וזאת היתה סיבה מאוד טובה לחמותי וגיסות שלי לצחוק עלי
20 תגובות
עמוד 1
ומה עם בעלך? יישאר כאן לבד? אני חושבת שהלכת קצת רחוק. תמיד טוב שיש דרכונים לכל בני משפחה, אבל לברוח מהארץ, נראה לי קצת מוגזם. במדינה יש כל הזמן מלחמות, אפשר יהיה להתרושש מהוצאות על טיסות
את חיה בסרט בגלל דבר אחד- למה את מדברת על נושאים כאלה ליד חמותך? את מכירה אותה, את יודעת איך היא מתנהגת אל תתני לה חומר לידיים. תברחי לא תברחי את לא יכולה לדעת, זה לא משנה בכלל. בסוף תעשי מה שטוב לך ולמשפחה שלך. [
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
מאמי, זה כמו שאמרו שתהיה מלחמה בספטמבר, והנה אנחנו כבר באוקטובר...
אל תכנסי לסרטים מיותרים... חבל...
נכון, לא צריך להיות שאננים, במדינה כמו שלנו הכל יכול לקרות, אבל מפה עד ללברוח לחו"ל "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מסכימה עם זהר בכל מילה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מה את נפגעת .. תדפדפי זה פשוט מאוד
אהבתי את ה-"עד יעבור זעם.." מחו"ל המדינה שלנו נראית תמיד בזעם!
מה שזוהר אמרה
אני בדעה של זוהר...
ברגע שמדינה תעבור למוד של מלחמה (חס ושלום) - אף אחד לא יצא מהארץ..לא יהיו טיסות רק מדינות אחרות יטיסו את האזרחים שלהם מפה נקווה לטוב
בלי קשר- דרכון זה נחמד בואי תחשבי על משהו יותר חיובי- פתאום תזכי בסוף שבוע נחמד ביוון לדגומא...איך תסעו?
חחחחחחחחחח מרינה את רואה את אופטימית
לפחות תביאי לי כרטיסים לסרט שאת חיה בו
סיון- שום דבר זה לא סיבה לזלזל בבן אדם! אם רוצים לזלזל אפשר למצוא על מה. אם לא רוצים לזלזל אז לא מזלזלים. [
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
צודקת זוהר דרך אגב למען הסר ספק לא אני העליתי את הנושא זה בעלי העלה מה שפגע בי עוד יותר - כי אנחנו מדברים על זה בבית והוא לא אמר מילה, ואז פתאום בעליהום שעשו עלי הוא משתתף פעיל ונהנה לצחוק על התמימות שלי
אם דרכונים יתנו לך שקט נפשי (יחסי. במדינה שלנו אין שקט נפשי אף פעם) אז תעשי
איזה מטומטמת
מאמי תעשי דרכונים, מה בעיה? לי היה סרט יותר ארוך משלך אפילו...כי אני בדיוק מאותה סיבה..לא שרק עשיתי לכולם דרכונים..הלכתי יותר רחוק...עשיתי לכולם ויזות לארצות הברית והחזרתי לעצמי אזרחות של רוסיה
נכון אורטל זה ברור לי אני מקווה שבאמצעות קשרים מסויימים אקבל מידע מוקדם ושוב אין בזה אבטחה ואין בזה 100% - אבל חוץ מלקוות ולנסות מה נשאר לנו<? להרים ידיים?
מרינה את צוחקת גם לי זה עבר בראש
תראי הלחץ שלך די מובן עם כל התשדירים של פיקוד העורף והמצב הכללי בכלל.... אני לא חושבת שלברוח מהארץ זה פיתרון כי את יודעת , לא הכי אוהבים אותנו בעולם...