היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, עד עכשיו לא ממש עניין אותי תמונות של הנסיכים ופרופיל וכו׳, בכל בדיקה התעניינתי בבריאות בלבד. בהערכת משקל לפני 3 שבועות הטכנאית תפסה תמונות פרופיל ממש יפות של הנסיכים ומאז אני כל היום מסתכלת ומדמיינת אותם. מה שהוביל אותי לרצות לעשות תמונות בתלת מימד. אצל הרופא שלי במרפאה אין ציוד מתאים מה שמשאיר לי רק רופא פרטי, בהמלצת ירדנוש (שאני משגעת אותה.. חח) פניתי לרופא פרטי בב״ש והוא אומר שאין כמובן פגישה לצורך תמונות ושאוכל לעשות סקירה (1400 שח לעובר!) או הערכת משקל (300 שח לעובר) ואז הוא גם יוציא לי תמונות על הדרך. זה ממש יקר לי! אין לי צורך במדידות מאחר ועשיתי כבר הכל דרך הקופה וזה סתם פינוק שבא לי, שיהיה לי במה להתעסק עד הלידה.. מה הייתן עושות? משלמות 600 ש״ח??
7 תגובות
עמוד 1
עזבי אותך מתלת מימד. חבל על הכסף, מה שחשוב זה שהם בריאים ולא התמונה. איזה קופ"ח את? אני עשיתי דרך הקופה אצל ד"ר טלמון בקריות - הוא מדהים מקסים וממש ממש טוב (וגם יש לו תלת מימד).
באיזה קופה את?? ברוב המקרים יש החזרים אני הלכתי לפרופ' פרטי בשבוע 20 (סתם כי היה בא לי) והוא הוציא לי מלאאאא תמונות בתלת מימד שילמתי לו 900 וקיבלתי החזר מהקופה של 800
ממי אין החזר מהקופה???
מיותר..עד כמה שבהריון זה ניראה חשוב... מאז שהיא נולדה אולי פעם אחת הצצנו בתמונות. חבל על הכסף... תקני להם עוד צעצוע במקום.
אני בקופח כללית אבל בגלל שכבר עשיתי את כל הבדיקות אין לי עוד תורים חוץ מהערכת משקל שבוע הבא אבל אני לא מוותרת על הטכנאית התותחית הזאת בעד שום תמונות פרופיל אז.. הכי זול שמצאתי בפרטי 400 שח בלי החזר- החלטתי לוותר. כשהם יוולדו בעזרת ה׳ אני אצלם הרבה ובחינם..