אוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף שלחתי עכשיו לרב הודעה אם אני צריכה לצום ביום כיפור בחודש חמישי אז הוא אמר שבעקרון כן אלא אם כן הרופאים אומרים אחרת..
    אני ממש מפחדת לצום לא בא לי שיהיו בעיות חוצמזה שאם אנלא אוכלת אני מרגישה ממש רע ולא בא לי לעבור על מה שהרב יגיד...
    זה הכל עניין של על איזה מצברוח של הרופא אני יפול עכשיו מפחדת לדבר איתו..
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מקווה מאד לא לפגוע באף אחד עם התגובה שלי.
    רב?!?! אלא אם יש לו הסמכה רפואית לא יכול להגיד לך לצום או לא (האמת גם רופא לא יכול להגיד לך לצום, יכול להמליץ לך לא לצום). לפי דעתי אם את לא מרגישה טוב כשאת צמה את לא צריכה לצום.
    ומה אם חו"ח יקרה משהו בגלל הצום? מי יקח אחריות על זה? הרב?!
    פרט לעובדה שאני חושבת שמה שקורה בחיינו אנחנו קובעים ולא אדם חיצוני. חברות שלי נכנסו לחובות כבדים, ודיכאונות ועוד כל מיני סוכריות כי הרב לא אישר להן לקחת גלולות ולהימנע מהריונות, אז בנות בנות 25 מצאו עצמן עם 5 ילדים, ללא תואר וללא יכולת לקלקל את עצמן או את הילדים שלהן! כן אפשר להתיעץ עם מישהו אבל לשמוע ולבצע באופן עיוור את מה שהוא אומר לפי דעתי זה ממש לא!
    שוב פעם זו דעתי בלבד ואיש באמונתו יחיה.
  • כבר רשמתי פה פעם, אני עם ליבי בכל מילה!!!!
    רב הוא לא רופא, הוא לא יכול לדעת מה מצבך ואיך עובר ההריון שלך.
    ולכן, הוא לא יכול להגיד לך לצום!!!!
  • תשמעי.. אני בחורה מאמינה, וכבוד הרב במקומו מונח אבל לרב את הסמכה לומר לך אם לצום או לא.. רופאי הנשים לא ממליצים לצום נקודה!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • כן ברור שאני לא מסתמכת רק עליו הוא גם אמר בעצמו שזה תלוי במה שהרופא יגיד..
    אני רק מקווה שעצת הרופא תהיה לא לצום..אבל בכל מקרה אני אהיה חייבת אישור מרב לא לצום אבל זה עניין של אמונה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה