חדשה כאן :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שמי אפרת ואני בת 24.5.

בשעה טובה ומוצלחת אחרי ארבע שנים של נישואים ושנתיים של טיפולי הזרעות והפריות מבחנה ההריון המיוחל הגיע.

כרגע בשבוע 11.

יש לכן טיפים איך להתמודד עם חוסר תיאבון שמלווה ברעב? וביחד איתם רגישות מחרידה לריחות של אוכל. איך עוברים את זה? מה לאכול? ועוד דבר כל כמה ימים אני סובלת בבוקר מלחץ דם נמוך. מה זה אומר?

איזה בדיקות הכי מומלץ לעבור? שבוע הבא אני בשקיפות עורפית. מה אחר כך?

יום נפלא ושנה טובה

אפרת
6 תגובות
עמוד 1
  • וווווווווואווו מזלטוב! אני מזה מבינה אותך גם אני אחרי טיפולים נכנסתי!
    אין לי מושג כל כך איך לעזור לך כי אני פחות סבלתי מבחילות אבל יש כאן בנות שישמחו לענות לך!
    ויש כל מיני בדיקות אני מניחה שהרופא יפנה אותך אוטומטית אליהם ויש לך גם מדור באתר של בדיקות שגרתיות ששם ינתן לך כל המידע...
    אז שיהיה בשעה טובה, הריון קל ארוך תקין ומשעמם
  • בקשר לבדיקות הרופא שלך יגיד לך.
    אני ממליצה לך לקבוע כבר תור לסקירה ראשונה ושנייה כי אחר כך אין תורים.
    בקשר לריחות אין כל כך מה לעשות.
    תאכלי דברים קלים, תשתי מים בלגימות קטנות, תשתדלי לא לאכול מטוגן כי זה עלול לגרום לך לצרבת ותשמרי על עצמך.
    ברוכה הבאה והמשך הריון קל ותקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ברוכה הבאה והמשך הריון ארוך ותקין
  • מזל טוב ובשעה טובה!

שימשיך תקין, בקלות ובכיף!
  • הבנות כבר ענו אז אני אוסיף שיהיה בשעה טובה
    ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה...מאושרת בשבילך שהצלחת ברוך השם להכנס להריון

ממליצה לך בחום לאכול כל חצי שעה שעה איזה קרקר או פריכית כדי שלא יעלו חומצות קיבה ויגרמו לבחילות... וגם טאמס- נגד צרבות שהציל לי את החיים בהריון...

לחץ דם נמוך זה תופעה שנפוצה בהריון (אני לא יסביר בדיוק מזה זה ממש חופר) כשאת קמה תקומי לאט לאט קודם ישיבה אחרי כמה שניות לעמידה...תשתי מתוק או קחי קוביית שוקולד...

שיהיה הריון קל מהיר ארוך משעממם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה