פזילה - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני חופרת....
    חיפשתי באינטרנט ולא ממש מצאתי:
    מתי ה"בריחה" של אחת העיניים לתוך האף היא בעייתית ודורשת טיפול ומתי פזילה היא זמנית? איך יודעים מתי לגשת לרופא? מתי מתקבעת הראייה של תינוק?
    רק אספר לכם שאני נולדתי עם שריר חלש באחת העיניים וכתוצאה מזה עברתי ניתוח לתיקון הפזילה הייתי פיצית. אני חוששת שאמילי גם "ירשה" את זה אבל לא רוצה סתם להטריד את הרופא אם זה עדיין מוקדם.

10 תגובות
עמוד 1
  • אני הלכתי בגיל של אמילי , עם ירין לרופא עינים .
    יש מצב שיגיד לךשזה יסתדר עם הזמן , אבל אם יש בעיה מסוימת - עדיףלטפל כמה שיותר מוקדם
  • אני חושבת שאף פעם אין מוקדם מיד
    עדיף מוקדם מאשר מאוחר מידי במיוחד שיש לך היסטוריה עם העיניים

תגשי איתה לרופא ותבדקי
    עדיף לרוץ לרופא ולדעת שזה כלום מאשר לחכות

• תודה
  • בעיקרון בגיל הזה- זה יכול מאוד להיות חולף, אבל כדאי לעקוב..גם אצל רופא
    זה כל הזמן? או רק מדי פעם?

אני כל הזמן מתבלבלת

• וזה משהו חדש?

• לא, אבל ככל שהיא פעילה יותר ככה זה בולט יותר, היא ערה יותר זמן אז שמים לזה יותר לב.

• אצלנו יש את אותה בעיה, ויש לנו פזילה במשפחה ונבהלתי, אבל הרופאה אמרה שרק אם זה פזילה החוצה ולא לאף אז זה בעיה.

• גם אני חושבת כמו יפעת, אין מוקדם מידי, הייתי בודקת עם רופא.. מקסימום יגיד לך תחזרי בעוד X זמן
  • מציעה לך לגשת ולבדוק... אם הפזילה קבועה אז סיכוי סביר שזו אכן פזילה ולא משהו חולף - מדברת מניסיון...
    בכל אופן לא תמיד אפשר לעשות משהו בגיל הזה... צריך להמתין ישגדלו מעט....
    הכי חשוב שהפזילה ל תפגע בראיה...
    בלי לחץ, גשי להיבדק ויהיה בסדר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה