היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר כמה ימים בהרגשה מוזרה נורא, 20 ימי איחור במחזור.
התעוררתי הבוקר עם החלטה שאני חייבת לבדוק האם אני בהריון. קניתי ערכה, נכנסתי לשירותים ויצאו ממש טיפות ספורות.. ראיתי שהתוצאה לא מופיעה מיד, כבר הספדתי את הבדיקה והנחתי אותה בצד. כעבור דקה או שתיים התכונתי לזרוק את הבדיקה לפח והופתעתי לגלות שישנם שני פסים! ירדתי מיד אל הספורפארם הקרוב למקום עבודתי, שאלתי את הרוקח והראתי לו את הבדיקה, והוא חזר על המשפט שפס זה פס. לא ככה???
5 תגובות
עמוד 1
בטח שפס זה פס!!!
מזל טוב!!!!
דיי ממי מזל טוב!!!! כל הכבוד לך שהחזקת 20 יום של איחור! תלמדי אותנו גם בהצלחה בכל הבדיקות הבאות והריון מדהים:)
רעות
ואי מזל טוב והריון קל ותקין
תודה רבה יקרות! אני עדיין קצת בהלם אבל מאושרת עד הגג ובעלי בכלל!! האמת שהסיבה היחידה שהחזקתי 20 ימים היא חמתי שלא הסכימה לי לבדוק לפני כן..