צריכה המלצה לטיולון פליססססס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בנות
    לאחרונה אני ממש מתבעסת שהעגלה של תמרי לא נשכבת עד הסוף זה ממש מגביל כשאנחנו בחוץ ואני רוצה להשכיב אותה לישון...

מחפשת טיולון שנשכב עד הסוף במחיר עד 500 ש"ח עם מגש מקדימה וגגון טוב(וואי וואי כמה תנאים יש לי

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא ממש יודעת...
    אני יודעת שהטיולון של צ'יקו לא רע, ואני יודעת על העגלה שלי שקניתי (בייבי ג'וגר) שהטיולון שלה ממש טוב, הגגון שלו גם ממש גדול והוא קל במשקל וקל לקיפול. אבל הוא עולה סביבות 1300 שח.
    כמובן שאפשר לקנות אח"כ גם אמבטיה וסל קל שמתאימים...
    אבל נראה לי שזה לא הכיוון שלך.

בכל מקרה, ממליצה לך לגשת לחנות "בייבי פלוס", היא נמצאת במודיעין בליגד סנטר (יש להם גם אתר באינטרנט).
    הם מאוד נחמדים שם ויש להם מבחר ממש טוב להכל
  • הייתי שם היום

• מקפיצה

• ציקו light way
    אחלה טיולון ועולה בסביבות ה450-500
    לי יש אותו כטיולון שני למוצי ואני נהנת ממנו מאוד

ובאמת אם בא לך להשקיע אז הבייבי ג'וגר מיני

ואין מצב שאין אותם בביבי פלוס
    ולא רק מה שיש להם בתצוגה זה מה שיש תראי באינטרנט ותבקשי מאוהד שיזמין
    יש להם אחלה מחירים
    והם ממש נחמדים!

• הכי שווה מקלרן בדוק!
  • אוףףףףףףףףףףףףףףףף לא יודעת מה לעשות....

תאכלס כולם אומרים לי שזו שטות לקנות טיולון.... מה אתן אומרות.. משתמשות? כדאי? עושה את החיים קלים יותר?(העגלה שלי יחסית קלה..) שוב אני מתבעסת שהיא לא ממש נשכבת...

תודה לעונות

• סחבתי מגיסתי טיולון של בייבי-לאב, נשכב בערך 160 מעלות, צלון מעולה ויש לו "פגוש" קדמי.

• לנו היה טיולון של ד"ר בייבי מעולה!
    עם מגש,
    כזה-
    http://www.doctorbaby.co.il/gallery_image.asp?PageNum=&return_parent=168&gallery_id=399
    אני לא יודעת מה המחיר שלו היום..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה