שאלה-בקשר לעריסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות
    בטח כולן חזרו לשגרה אבל החג היה ארוך ומהנה!!!
    שאלה שלי היא בקשר לעריסה
    אני לא רציתי לקנות אמרתי שאני ישכיר משילב או יד שרה מה אתן אומרות זה שווה ?
    או עדיף לקנות?
    ומתי לקנות /להשכיר
    קניתי כבר הכל הכל שולם חוץ מהעריסה

תודה מראש
10 תגובות
עמוד 1
  • עריסה בעיני הכי כדאי להשכיר.
    את משתמשת בזה רק 3-4 חודשים, יש כאלה שפחות ולא נראה לי שווה להוציא כסף על משהו שאח"כ גם לא בטוח שיש לך איפה לאכסן אותו.
    השכרה גם ממה שאני יודעת היא ממש לא יקרה

אני אישית ישר מתכוונת לשים אותה במיטה.....
  • אנחנו לא קנינו עריסה, אלא השכרנו מהחנות ממנה עשינו את
    ההזמנה של החבילת לידה. שילמנו כל חודש 30 ש"ח על ההשכרה
    וכשלא היינו צריכים אותה - פשוט החזרנו! זה עדיף וכדאי למי שאין הרבה
    מקום אחסון בבית. תחשבי שאחרי כמה חוד' תצטרכי לקנות כבר לול....
  • מקפיצה .. אפשר עוד דעות
  • אני השכרתי את העריסות.
    אצלינו הן היו בשימוש רק חודש וחצי.
  • אני גם התעניינתי אצלי בעבודה אצל הבנות וכולן אומרות שכדאי לשכור כי זה לתקופה מוגבלת. את המזרון והמצעים את יכולה לקנות, אבל את העריסה לשכור.

וגם אם את מתכוונת לשים אותה ישר במיטה, את יכולה לשים את העריסה בסלון כדי שהבייבי יהיה שם כשאת שם
  • לדעתי מיותר אני השכרתי ל3 חודשים ושי-אל בכלל לא הייתה בו.. היא הייתה במיטה שלה מההתחלה...עדיף שיתרגל מההתחלה למיטה שלו

• אני השכרתי מיד שרה ואושרי ישן שם בדיוק 2 לילות ואחרי זה שמתי אותו לישון באמבטיה זה נראה לי יותר חמים ונותן לו יותר ביטחון כי גם ככה הוא נולד קטן ויוצא שהעריסה סתם יושבת לה בחדר אבל בקרוב אני כבר יהיה חייבת להעביר אותו מהעגלה ואולי כבר נעביר ישר למיטה

• תודה על התשובות בנות
    אני גם ישכיר הכי טוב!!!
  • אצלי ישר כל אחד במיטה שלו

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בהתחלה חשבתי להשכיר.....
    אבל עריסה עלתה סה"כ 400 ש"ח , ועם כל הכסף שפיזרתי בזמנו זה היה נראה לי שולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה