שיתוף קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מטופלת אצל רופאת נשים במרפאה שלא בעיר שלי אלא בעיר אחרת, קרוב, כי בעלי עובד שם ומכיר אותה אישית והיא באמת רופאה מקסימה.

אז כל פעם שאני באה לשם, אני לוקחת את האוטו של בעלי, כי הוא גם ככה עובד והאוטו בחניה, נוסעת לרופאה, אח"כ מסתובבת קצת בעיר, בחנויות ואז מחזירה לו את האוטו.

אז קודם לגבי הביקור אצל הרופאה- עשיתי מוניטור, הכל תקין, רק צירונים קטנים מדי פעם.
    היא לא בדקה אותי מלמטה, כי אמרה שאין טעם כי אנחנו עושות סטריפינג שבוע הבא ביום ראשון.

אח"כ נסעתי לאיזה מרכז קניות להסתובב שם, משהו קרה לי בחניה, לא הצלחתי לחנות, התחלתי להילחץ כי היו מלא מכוניות מסביב ופחדתי שאני אדפוק את אחת המכוניות לידי. עצרתי, וביקשתי עזרה מבחורה נחמדה שחנתה קרוב, והיא עזרה לי לחנות את האוטו.

אח"כ בצהריים נסענו לבית של חמותי לאכול צהריים, חנינו בחניון הכי תחתון, ואז גילינו שהמעלית לא עובדת!!!
16 תגובות
עמוד 1
  • גברים ומכונית זה משוווו מיוחד קשר הדוק

גם אצלי זה ככה

תתעלמי חחחח

שתביני אצלי יש שתי מכןניות האוטו שלו בית מרקחת והןא איתו בעבןדה כל היום

ואני בבית ןהאוטו מלא בשקיות וזבל

כמה קדח לי
  • אויש קצת פרופורציות...
    הוא רוצה מכות ממני?? מאשים את אישתו ההריונית?....

למה את עושה סטריפינג שבוע הבא?...

• תגידי לו שמזל שקרה דבר כזה קטן ולא נזק גדול יותר לאוטו.
    ומזל שאף אחד לא היה בתוך הרכב... שיסתכל תמיד על הצד הטוב....
    באהבה...

בולי בלבולי
  • חמודית יפה שלי, תגידי לבעלך היקר שיחשוב על האוצר הקטן שיש לך בבטן ושהכי חשוב זו היא, שתצא בריאה ושלמה!!!
  • מאמושלי אל תרגישי רע
    את יודעת שלא דפקת וזה הכל.

אנחנו מתפללים יום יום לרכב וברגע זה אני על מונית ספיישל מראשון
    165 ש"ח הוצאתי רק חהגיע ולחזור מהלימודים
    מה זה חתיכת שריטה ודפיקה?

בכל אופן שולחת לך חיבוקים

• גברים...
  • בוא נומר שאני שרטי את הרכב של בעלי מאוד והכנתי את עצמי לפצצה .
    את שלא שרתת את הרכב צריכה לומר " נו נשרט הרכב ? מה עכשיו ? לשבת שיבעה ?
    אל תתרגשי ! רכב נועד לשרת אותנו ולא להיות תכשיט נוצץ על הכביש .
    בואי נומר כשיש ילדים הרכב בכלל הופך למשהו אחר .
    אז קחי בפרופורציות את התסכול שלו , לדעתי יש סיבה אחרת לתסכול הזה .
  • אוי גברים

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/1yg9h10c1.gif/]
  • בננות,
    קודם כל תודה, אין עליכן, כרגיל!

ירדנוש, אני עושה סטריפינג כי יש לי פוטנציאל לעוברינה גדולה מהרגיל ואני מפחדת שאם אני אסחב עד הסוף, או אפילו עד 42 אז אני אגיע לקיסרי.

אז הרופאה הציעה סטריפינג והסכמתי.
    זה בקצרה.

לגבי האוטו- אתן חייבות לשמוע מה הוא אמר לי:
    "אני לא מאשים אותך, באמת שלא, אבל האוטו זה כמו סוס בשבילי, ולסוס שלי יש פצע".
  • ומינה- אין לי מושג איך עליתי... אולי המחשבה שזה יכול לזרז עזרה לי
  • מותק, מבינה אותך מעולה!!!
    בעלי הגיב בדיוק אותו הדבר! צריך להבין שזה הדבר שלהם...
    אני זוכרת את בעלי נכנס לדיכאון בגלל שהיה בוץ על הגלגלים של העגלה והבגז' התלכלך

• בובה,

זה אכן לא נעים אבל זה דבר ידוע ביותר שבחניונים נוסעים כמו נטורפים ודופקים מכוניות של אחרים. מי כמוהו צריך לדעת את זה!!

תשתדלי להירגע
  • שניה שניה, תני לעכל...

....
    ....
    ....
    ....
    .....
    ....

10 קומות ברגל?!?!?!?!

• מיטליייי!!!!!!!!!!!!!
    אני חולה עליייךךךך!!!!!
  • מאמייי אני מציעה שתקחי את הבעלול החמוד ותכניסי אותו להקפאה עמוקה לימים הקרובים!! חחח...
    גבריםם...איזה ראש..אל תקחי אישית זה יעבור..למרות שלפעמיםגם כשהם לא אומרים כלום הפרצופים שלהם יכולים לשגעע פילים
  • 10 קומות ברגל?????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה