בנות שאלה קטנה לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת עם שיגעתי אותכן כבר עם השאלות שלי .. תגידו לדקא יש תופעות לואי? אני כבר שבועיים חולה עם שפעת בחיים זה לא קרה לי מקסימום הייתי חולה 3 ימים וזהו מבריאה כמו שור ועכשו אני גמורה שבועיים אין לי כוח להחזיק דברים בידיים , לתלות כביסה זה אני צריכה לאסוף הרבה אומץ ולתלות אין לי כוח לכלום אני 24 שעות רוצה לישון ממש נעצמות לי העייניים גם עם ישנתי טוב בלילה.. אפילו אנשים בחוץ כבר שואלים אותי מה קורה איתי , אני כול היום מסתובבת מצוברחת עם עיניים חצי עצומות מעייפות (ולא זה לא מהעבודה אני כבר שבועיים בחופש מחלה)..יכול להיות שזה בגלל הדקא?אפילו עכשו אני כותבת לכן וממש נירדמת פה עוד שניה ומרגישה כמו גלי חום כאלה.. אוף אמן רק שיהיו תוצאות טובות אחרי כול זה..
1 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אני לא יודעת ואני לא יכולה לעזור לך...
    אבל יש בתוך הקופסא של הזריקה דף עם תופעות לוואי והוראות שימוש, תבדקי מה כתוב שם...
    בכל מקרה, אל תזניחי ואולי כדאי שתלכי להיבדק אצל רופא משפחה כדי לראות מה קורה איתך. להיות ככה שבועיים זה לא צחוק..
    תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה