היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם האחרי לידה אתם הולכים להורים סוף שבוע, ישנים אצל ההורים, אני מתכוונת רק את והבייבי בלי בעל? יותר מאוחר אני אני יסביר לכם למה אני שאלתי.. זה מאוד חשוב
10 תגובות
עמוד 1
אני שמעתי ומכירה כמה וכמה בנות שעשו את זה (אני לא יודעת אם בלי הבעל אם עם).
אם את שואלת אותי, אני אישית לא רוצה לראות אף אחד ב2-3 ימים ראשונים אחרי שאחזור הביתה.
אבל אני יודעת שאני משתייכת למיעוט בקטע הזה
אני עם ג'ני. רציתי רק את הפינה שלי, בבית שלי, עם הבעל שלי וזהו.
ר-ק בבית שלנו!!!!!!!! גם בהריון הקודם (תאומים) ובעז"ה בנוכחי...
חייבת את המקום שלי השקט שלי הפרטיות שלי גם אם זה מצריך יותר מאמץ זה שווה לי !!!! (מניסיון.. )
אבל אני חייבת להגיד לך שזה עניין של אופי..וכל אחת תענה לה לפי המידה בה היא זקוקה לפרטיות שלה...
אני לצערי אין לי אמא שיכולתי לחזור אליה אחרי לידה
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
בימים הראשונים הייתי בבית ומאוד אהבתי את זה... אחרי שבעלי חזר לעבודה, הייתי הולכת לאמא שלי בבקרים וחוזרת אחרי הצהריים. אף פעם לא ישנתי איתה מחוץ לבית בחודשים הראשונים. זה נראה לי ממש לא נוח, אפילו שזו אמא...
בלידה הראשונה (תאומים
אני ילדתי לפני חודשיים ואני עדיין אצל אמא שלי מתכננת בקרוב לחזור לבית בעלי נשאר בבית מכיוון שיש לנו 4 כלבים אז זה קצת בעייתי להשאיר אותם... אני חושבת שממש קשה ישר לחזור לבית בלי עזרה של אמא. אני מורידה את הכובע בפני הבנות שהסתדרו לבד אני נסעתי לבית שישבת חזרתי מוצ"ש חשבתי שעוד שניה אני נופלת מעייפות וזה לא שלא ידעתי לטפל בקטן ידעתי הכל וטוב מההתחלה פשוט לי יש בעיה שאני לא מצליחה לישון מוקדם ולא ישנה מתי שהוא ישן אז אמא שלי בבוקר לוקחת אותו לשעתיים שלוש ואני ישנה וזה מה שמחזיק אותי
אחרי הלידה הביתה! בלידה הראשונה אמא היתה איתי שבוע אבל רק כי היתי אחרי קיסרי. אני טיפלתי בקטן ואמא ניקתה ובישלה. עם אמילי חזרתי הביתה וישר למים העמוקים. לי מאד חשוב הסדר שלי בבית.
הביתה
לגמרי עם ג'ני , בבן הבכור ירדתי ישר הביתה והייתה לי כאן תהלוכה וזה הוציא אותי מדעתי. בעזרת השם הפעם אני סוגרת את הדלת עם 100 מנעולים....השקט זה הדבר הכי חשוב אחרי