היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות יקרות, מישהי מכירה רופא פוריות מעולה שעובד בקופת חולים כללית? מאיזור המרכז... אני אשמח לשמוע המלצות, זה בשביל גיסתי שעד עכשיו טיפלה אצל פרופסור מאוד מוכר (שמקבל רק פרטי) אך ללא הצלחה בכל טיפול שעשתה ועכשיו היא רוצה לעבור לרופא אחר דרך הקופת חולים כי העסק כבר נהיה כבד כלכלית... אז למי שיש המלצה, אני אשמח לשמוע
4 תגובות
עמוד 1
מצטערת שלא יכולה לעזור לך, אני מטופלת במאוחדת...
אבל אולי תמליצי לה לעשות מה שאני עשיתי... הוצאתי רשימה של רופאים דרך הקופה והתחלתי לחפש באינטרנט מידע על ההיסטוריה הרפואית ולקבל המלצות ממטופלות...
שיהיה בהצלחה!
תודה מאמי.....
הי אני טופלתי באסף הרופא זה היה טיפול ראשון ומנצח נולד לנו בן לפני חודש מאוד ממליצה יש שם רופאים טובים ויחס חם . בהצלחה
הי, אני ממליצה בחום על פרופסור שולמן. אמנם זה באופן פרטי,אבל מגישים לכללית את החשבוניות ומחזירים כמעט את כל הסכום. זה לגמרי שווה! בהצלחה