וואלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רואה את הסדרה "בהריון על עקבים"
    ורוצה להגיד תודה על זה שהייתי בהריון בישראל...
    הבחורה עלתה במשקל 36 קילו... ואף אחד לא חשב לבדוק לה סכרת הריון לפני????
    וגם לא עושים עם זה כלום...היא ממשיכה לאכול גלידות ועוגיות ושוקולדים...
    וואו... משרד הבריאות בארץ הוא ממש לא כמו בארצות אחרות- וזה ציון לטובה!

דברו איתי בפייסבוק

10 תגובות
עמוד 1
  • האמת? שאני עליתי סביבות ה26-27 קילו בהריון, וזה קרה בחודשים האחרונים.
    ולא לא טחנתי גלידות בלי הכרה.
    ו.. אף אחד לא העיר לי ולא בדק!
    אק פעם אחת שראו שהעלתי איזה 6 קילו האחות זרקה משהו..,
    חוץ מזה כלום!!!

• אני נכון לרגע זה עליתי 23 קילו... AND COUNTING....
    ואין לי סכרת...

לא נראה לי שבהכרח קשור, אבל בלי קשר, הרפואה בארץ היא אחת הטובות
  • אבל עשו לך בדיקות במשך ההריון לסוכרת!!!
    לא כל מי שעולה המון יש לה סוכרת!
    אבל בודקים גם את אלו בירדו במשקל..
    שם לא.. בדקו לה רק לקראת הסוף לפי מה שהבנתי ממנה...ולא שלחו דיאטנית או כלום.. היא ממשיכה לאכול עוגות ומתוקים...אני בקושי אכלתי קובית שוקולד מריר אחרי ארוחה של הרבה ירקות ושמנים רק כדי שזה יתקזז..ויתרתי על אורז או לחם כדי למלא את הצורך המתוק...שם לא מגבילים בכלל...

דברו איתי בפייסבוק

• ג'ני..העיניין שפה בדיקת הסוכרת היא בפרוטוקול..אם עלית 40 קילו או ירדת 8..בשבוע 23-25 יש לך בדיקת סוכר 50...ואם היא לא מספיק בסדר..בשבוע 26-28 את עושה את ה100...אף אחד לא נותן לך להעלות במשקל בלי לבדוק אם יש לך סוכרת..זה פוגע בעובר לתווך הרחוק..חוץ מזה שהוא יוצא גדול...וגם באם.

דברו איתי בפייסבוק

• לא ראיתי את הסרט ואני לא יודעת באיזו מדינה הוא צולם, אבל יכולה לומר לך בוודאות שהיכן שאני גרה בארה"ב בהחלט עושים בדיקת סוכר גם אם את אצל רופא פרטי כי יש לך ביטוח נורמלי וגם אם אין לך ביטוח ואת הולכת לקליניק
  • לא יודעת..ברגע שגילו אצלי סוכרת הסבירו לי טוב טוב מה זה אומר לגבי העובר ומה הסכנות.
    אם לא היו מושיבים אותי על הדיאטה של הסוכרת יש מצב שגם אני הייתי מעלה 20 קילו... בחודש חמישי כבר העלתי 9 וכמו שכולנו יודעות-החודשים הכבדים באמת זה האחרונים.הדרך עוד הייתה לפני.
    שלחו אותי להפניות לכל מיני רופאים ,רופא סוכרת, הריון בסיכון, דיאטנית.. מישהי שמחכה לתינוק כל כך הרבה זמן לא תזלזל בבדיקות האלו (היא הייתה כמעט בת 40 בצילומי הסדרה) אולי באמת אמרו לה שיש לה סוכרת בשבוע מוקדם והיא עדין המשיכה לאכול מתוקים.
    הרי פה העיניין הוא לא במשקל...אלא בעובדה שהבחורה אוכלת דברים שמזמנים אינסולין וגורמים לנזקים לעובר ולעצמה... למה שמישהי שהסבירו לה הכל כמו שהסבירו לי-תזלזל בבריאותה?
    לא מובן לי...
    אולי היא באמת אהבלה גמורה ותו לא.

דברו איתי בפייסבוק

• סכרת הריון זה עניין רציני ביותר, אני מקווה שמה שראית היה באמת דוגמה אחת ולא משהו כוללני. ללא טיפול והתאמת הת-ז-ו-נ-ה זה עשוי הרי לגרום לנזקים רבים גם לעובר וגם לאמא... באיזו מדינה זה היה? פשוט לא ראיתי את התוכנית...

• התוכנית מתקיימת באנגליה.אני גם מקווה... הביאו לה מהתוכנית דיאטנית והיא עדיין התעצבנה למה זרקו לה את העוגות... כאילו לא הסבירו לה עד כמה כל העיניין חמור.

דברו איתי בפייסבוק

• נכון...זה ממש ככה...בארץ בודקים את כולם לסכרת...
    היא הרי לא עלתה במשקל ממלפפונים...אלא מעוגיות שיכולות לגרום לבעיות בריאות..
    זה לא עניין של משקל אלא שלא רשמו לה דיאטה מבוקרתץ..שהיא פשוט "משתמשת בהגיון (COMMON SENSE) באוכל" של מה כדאי לאכול ומה לא...
    הייתי בשוק.
    דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה