בייבי סנס ,מוניטור ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיצר אני מסיימת לקנות את כל הציוד
    נשאר לי רק הבייבי סנס או מוניטור
    אני לא כזה מבינה מזה המכשירים
    מה הבדל בנהם?
    ומה אתן ממליצות ?

תודה מראש 
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש גם אני לא מבינה מה ההבדל אך כל מי ששאלתי
    המליץ על בייביסנס 4 של הייסנס אז..קניתי.
    הכי זול שראיתי היה בד״ר בייבי- 460 שח.  

• בייבי סנס, זה מכשיר שעוקב אחרי נשימות התינוק. אם חס ושלום תינוק מפסיק לנשום (או הוציאו אותו מהמיטה ושכחו לכבות בייבי סנס), הוא מתחיל לצפצף. הוא מגיע יחד עם 2 פלטות (אחד קטנה ואחד גדולה), שאת שמה מתחת למזרון והם אלה ש"קולטות" נשימות של תינוק. זה בערך עיקרון
    מוניטור.... אין לי, אבל לפי מה שהבנתי את שמה אחד בחדר של תינוק ואחד נשאר אצלך בחדר. אם תינוק בוכה, אז את תשמעי אותו דרך מוניטור.... לדעתי מיותר כי כשילד שלך יבכה, את תשמעי את זה טוב טוב, גם מחדר אחר וגם משינה מאוד עמוקה.
  • תודה בנות ..
    מקפיצה לעוד חוות דעת
  • יש לי גם מוניטור וגם בייבי סנס.
    על הבייבי סנס לא הייתי מותרת בחיים.
    במוניטור עדיין לא השתמשתי. כשאני אעביר אותה לחדר השני אני אפעיל אותו בלילה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בייבי סנט = מוניטור
    שהוא עוקב אחרי הנשימות של התינוק ואם חלילה הוא לא מקבל /שחכו לכבות הוא מתחיל לצפצץ
    הוא מגיע בשני חלקים אחד צמוד למיטה של התינוק ומחובר ולפלטות ואחד נייד שאת יכול לשים בכל מקום כדי לשמוע את התינוק
    אצלי אישית יש את האנג'ל קאר המשולב עם אינטרקום
  • בייבי סנס ממש לא שווה מוניטור, זה לא אותו דבר.

ההסבר שאנסטסיה כתבה לך הוא ההסבר הנכון.

אני חושבת שאת צריכה מוניטור אם יש לך בית גדול ונגיד התינוק ישן בחדר שלו ואת במטבח או בסלון ויש ביניהם מרחק גדול שיש מצב שלא תשמעי.

על הבייבי סנס אני כמובן לא הייתי מוותרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה