מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם, זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום כי הרגשתי שאני צריכה תמיכה ולא בא לי לשתף אף אחד מהסביבה כי אני לא רוצה להלחיץ את עצמי.
    אני בת 27 נטלתי שלוש שנים גלולות יסמין והפסקתי אותם ביום החתונה לפני שלושה חודשים, לפני הגלולות המחזור שלי היה סדיר כמו שעון ומאז שהפסקתי הוא כל הזמן מאחר בכמה ימים.
    כל פעם שאיחר לי הרגשתי את כל הסימנים, בחילות, כאבים בחזה, הכל והפעם התחושה הייתה שונה עוד מיום חמישי שהייתי אמורה לקבל הרגשתי כאבי מחזור, צמרמורות , מיגרנות מטורפות, תשישות וריבוי שתן. היום עשיתי בדיקה כי כבר לא התאפקתי {מקלון הזהב} והיא יצא שלילית - מה שמוזר שיצא גם קו אלכסוני כזה בהיר בהיר לרוחב . אני יודעת שזה מוקדם מדי לדאוג שמשהו לא בסדר אבל לאחותי יש בעיות בגלל בעלה ואני מתחילה למלא את הראש שלי בפחדים, בקושי הצלחתי לישון כמה שעות ..איך אני יוצאת מזה

keren
4 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן,
    אם הייתי יכולה לעשות ״קופי פייסט״ על מה שאמרת... זה בדיוק מה שעובר עליי...
    גם אני לפני שלושה חודשים התחתנתי וסיימתי גלולות בערב החתונה, גם אני מנסה מאז, וגם הפעם היו לי תופעות (ועדיין...) של היריון, גם אני עשיתי את מקלון הזהב ויצא שלילי...
    ועדיין לא קיבלתי מחזור, אבל אני יודעת שהוא יגיע, לצערי...
    אין לך מה להיות מיואשת, רק התחלתם, אם תתייאשי, הגוף שלך לא יעזור לך כמו שאת רוצה...
    תנסי להירגע, והכל יהיה בסדר... וחכי, אולי לא יגיע לך המחזור, ואם כן, אז את תדעי בדיוק מתי להתחיל לנסות שוב...
    יהיה בסדר, חייכי, תירגעי, רק התחלתם!!!
    ומתי שאת צריכה אנחנו פה...

• היי קרן,

אל תכניסי לך לראש שיש משהו לא בסדר...בגלל גיסך...

גם אצל אחות של בעלי יש בעיה ואני לא התעסקתי בזה בכלל!!!

אני הפסקתי עם הגלולות כבר 8 חודשים והתחלנו לנסות לפני 4 חודשים ובחודש ה 4 נקלטתי...

אני רוצה להמליץ לך מכל הלב תרגעי! הלחץ לא נותן למחזור להגיע וגם לא להריון להיקלט...

תתחילי לרשום ביומן קטן מתי קיבלת מחזור. את לא סופרת מחזור מה- 26 לחודש עד ה 26 לחודש (לדוגמא...) את מחשבת לפי מס' ימים... המחזור שלי היה מגיע כל 34 יום +- והביוץ עצמו היה ביום ה 20...

אני לא עשיתי את בדיקת מקלון הזהב אני עשיתי רק בדיקה שמזהה אחרי האיחור (לא לפני כי זה לא תמיד מזהה...) אז מחכים קצת מתאפקים ואוחזים בשיניים ולא עושים...ממתינים...

לגבי הפס שיצא לך... (האלכסוני) הוא תקין לגמרי זה פס שחוצה את הבדיקה והוא מאוד מאוד בהיר... ככה את יודעת שתאריך הבדיקה לא פג (עוד סימן קטן חוץ מפס הבקרה..)

שיהיה המון המון בהצלחה!!

ותזכרי להיות רגועה!
  • קרן היי
    ברוכה הבאה , מאחלת לך המון בצלחה ושתהרי במהרה
    חשוב מאוד שתתחילי לרסן את עצמך ומהר הלחץ הזה הוא שמונע ממך להגיע לתוצאה המיוחלת, תרפי תלמדי לרסן את המחשבות האלה ולחשוב על דברים חיובים להעסיק את עצמך במה שאת אוהבת.
    אל תחפשי כל חודש את התופעות והאיחור כי הם יגיעו אנחנו יודעים לייצר עם המוח שלנו כל מה אנחנו רוצים.
    3 חודשים זה כלום זמן !!! ואני בטוחה שאם תרפי ותירגעי הכל בסדר
    תנסי להקשיב כמה שפחות לסיפורים שליליים ולהכניס לעצמך שטויות לראש.
    אני נטלתי גלולות 10 שנים ולקח לי 5 חודשים להרות וזה עוד עם איבחון של שחלות פוליציסטיות לפני שנתיים ועם בדיקת זרע ראשונה לא טובה של בעלי
    ( הבדיקה החוזרת הייתה טובה) מה שמעיד על כך שאם רגועים וחיוביים הכל מצליח
    אז תחייכי , החיים יפים את צעירה תשמחי הכל יגיע

הלן

• היי בנות, תודה רבה על העידוד! בהחלט הייתי זקוקה לו.
    אני לא לחוצה בדרך כלל בשום דבר בחיים, אבל כנראה הסיפור של אחותי קצת השפיע יותר מדי וכל פעם לקראת המחזור אני נתקפת בחרדות, זה באמת לא מתאים לי, כי אני גם לא בודקת את ימי הביוץ, אני סופרת אבל לא מתעמקת בזה. ומה שמצחיק הוא שתמיד אמרתי לאחותי להרפות.
    אז הקשבתי לעצתכם ואני משחררת ומרפה.
    אני באמת שמחה שבחרתי לשתף אתכם כי הדבר האחרון שחסר לי זה הלחץ של הסביבה אז תודה רבה מקסימות.

keren
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה